Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Él valaki közületek távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki közületek távkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hogyan működik, meddig bírják ki ezek a kapcsolatok? Igazi párkapcsolat ez?
2009. aug. 31. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az első kommentelő vagyok. Minket is 250 km választ el kb. Mi hónapokig csak msn-en beszéltünk, mire fél év után találkozunk. Akkor már online fülig beleszerettünk 1másba. És a kapcsolat azóta is tart, több mint fél éve. Van mikor többet, van mikor kevesebbet vagyunk együtt, de megéri. Persze mostmár komolyabbra szeretnénk fordítani, mert sokáig így nem lehet kibírni, bár soha nem adnánk fel. Az az igaz szerelem, mikor a távolság nem állhat közétek! :)
2009. aug. 31. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, túl lehet élni.

Mi 300 km-re élünk egymástól. (Budapest-Nyíregyháza)

Együtt vagyunk másfél éve.

Ha nincs bizalom, akkor nagyon nehéz.. Tapasztalat sajnos.

Nálunk msn-en kezdődött. Felvett, sokat beszéltünk, kamoztunk, beszéltünk telón, aztán találkoztunk.

De már együtt voltunk. Olyan 3 hónap beszélgetés után.

Voltak mélypontok, szüneteltünk is, voltak KISEBB félrelépések, de kitartunk egymás mellett.

Volt olyan, hogy fél éven keresztül nem találkoztunk.. Na az borzalmas volt.

Nem mondanám, hogy sokáig lehet bírni.. Kell lennie egy biztos pontnak, mikor biztosan egy városban laktok/együtt. Vagy legalább minden következendő találkozó időpontját tudni. Szerintem ez az egyik legfontosabb.

De akik így együtt maradnak, azok nagyon tudnak szeretni..

2009. aug. 31. 23:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

hát mi 4.-étől lépünk a "távkapcsis klubba", nálunk az az előny, hogy egy városba lakunk, viszont mind a ketten máshol tanulunk, és így 1-2 hetente tudunk majd talizni...majd alakul, bár szerintem nagyon fontos a szerelem,bizalom,hűség.ami elvileg mind a kettőnkben megvan...én nagyon bízok benne, hogy nem lesz probléma, mert iszonyatosan szerelmes vagyok, és miért érzem úgy, hogy ő az igaz szerelem? remélem van benne igazság, és jól érzem, mert ilyet nem éreztem még sohasem...egyébként 3 hónapja vagyunk együtt.

18/l

2009. aug. 31. 23:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
akkor úgy látom h eddig én vezetek ezzel a távolsági dologgal. ugyanis nálunk debrecen-sopron távolság van. de ennek ellenére működik a dolog, nagyon szeretjük egymást.
2009. szept. 1. 00:14
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

23:39-es és az igazi párkapcsolat ha nem találkoztok fél évig?:S nemhiszem.

Nekem nem jött össze eddig a párkapcsolat.Pár hónapnál sose tartott tovább

2009. szept. 1. 01:08
 16/20 anonim válasza:
34%
régebben éltem távkapcsolatban..nekem akkor jó volt,azt hittem minden rendben...persze....hál'istennek szakítás lett belőle,mert egy köcsög volt,nőzött,pedig nagyon ártatlannak adta ki magát .. de a FÉRFIAK már csak ilyenek!
2009. szept. 1. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én távkapcsolatban voltam egy évig. Köztünk 260 km volt. Az ismeretség egy internetes közösségi oldalon kezdődött. Utána hosszú MSN beszélgetések webkamerával, telefonálások. Végül találkoztunk és összejöttünk. Ez volt az első távkapcsolatom. A találkozások elég változó gyakorisággal történtek. Volt úgy, hogy 2-3 hetente (munkámtól függően), volt, hogy hetente. Én kimondottan jónak találtam ezt az egész dolgot...nem vagytok egymás sarkában, és mindenki azt csinál amit akar a megcsaláson kívül. Vannak végül is negatív oldalai...el kell viselni, hogyha hiányzik akkor a csak a hangja kárpótol, és néha nehézségekbe ütközik közös programokat szervezni. Nem tudom, hogy ezt pozitívumkén élik-e meg egyesek, vagy negatívumként, de nálunk kezdtem úgy érezni, hogy a dolog egyre inkább csak a szexről kezd szólni. Találkoztunk, non-stop szex, utána elválás. De nekem bejött az egész, és teljesen hozzá lehet szokni. És a szerelem is ugyan úgy megtalál.
2009. szept. 1. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 01:08

Hidd el, ha alapban 2 havonta találkozunk, alig kottyan meg a 6 hónap. Egyszer ki lehet bírni.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:14

:SS Nem is tudom mit kellene ilyenkor mondani..

Milyen időközönként találkoztok?

2009. szept. 1. 18:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóra:

De milyen másfél éves kapcsolat az h 6hónapig nem találkoztok? És ezt h lehet kibírni? Én biztos nem bírnék ki ennyit a barátom nélkül,minden percem vele akarom tölteni.Nem tudom elképzelni hogy 6 hónapig csak hallhatom a hangját,meg MSNezhetek vele.Az úgy nekem nem lenne az igazi.

De persze mindannyian különbözünk.És ezzel nincs semmi gond:)

2009. szept. 1. 20:03
 20/20 anonim válasza:
82%
Úgy látszik, én vezetek a távolsággal. Én itt Mo.-n, Ő pedig Belgiumban. Ritkán találkozunk, nagyon nehéz, de egyetlen megoldás van, hogy megmaradjon: MUSZÁJ találni egy időpontot, ha mást nem, legalább az évet pontosítani, hogy mikor tudtok összeköltözni. Anélkül, akármennyire is szeretitek egymást, nem fog menni, mert hidd el, az örökös bizonytalanság felőrli. Kell, hogy legyen egy közös cél! Onnantól fogva könnyebb. Nem sokkal, mert közben ugyanúgy hiányzik, de legalább tudod, hogy MEDDIG kell várnod.
2011. okt. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!