Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Él valaki közületek távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki közületek távkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hogyan működik, meddig bírják ki ezek a kapcsolatok? Igazi párkapcsolat ez?
2009. aug. 31. 22:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én abban élek, igazából ki mit nevez távkapcsolatnak. Jó ha 2 hetente találkozunk, volt már olyan is hogy havonta... De nagyon szeretjük 1mást, és így kibírjuk. Milyen távol laktok egymástól? És amúgy igen. Igazi párkapcsolat :)
2009. aug. 31. 22:58
 2/20 A kérdező kommentje:
250 km-re... Még nem volt ilyen kapcsolatom és fogalmam sincs, h mi tud kisülni az ilyesmiből. De örülök, ha Nálatok működik. :)
2009. aug. 31. 23:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia, igazabol nemsokat tudok mondani errol a tavkapcsolatmenetrol:P

mi ket eve minden nap sulve fove egyutt voltunk es most kenytelenek vagyunk mas varosba koltozni (szeptember vegen)

en bizom abban, hogy mukodni fog, kb kethetente vagy hetente fogunk talalkozni es nagyobb unnepekkor kicsit hosszabb idore. bizalom kell es tisztelet a masik irant, ami nalunk megvan...ezenkivul erett gondolkodas kell es megfontoltsag:)

2009. aug. 31. 23:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
* koztunk 150 km lesz
2009. aug. 31. 23:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én voltam távkapcsolatban öt hónapig. Igen, a távkapcsolat is igazi kapcsolat. Ha a felek igazán szeretik egymást és megbíznak egymásban, akkor működhet a távolság dacára is. (Nálunk nem a távolság miatt ért véget.)
2009. aug. 31. 23:09
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Fél évig jártam egy sráccal (Miskolc-Budapest) ő volt a mindenem, feltétlen biztunk egymásban. szilveszterkor voltunk fél évesek, feljött hozzánk 3 napra, és elkezdtünk erről beszélgetni.. hogy szörnyü, hogy van, hogy 1 hónapig nem látjuk egymást... és megbeszéltük, hogy legyen vége.. a távkapcsolatnak szerintem minden esetbe csak rossz vége lehet. de nem akarlak elkedvetleniteni:(
2009. aug. 31. 23:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok (23:10)
2009. aug. 31. 23:10
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdjük, párom 19L és BPen lesz én 22F és Prágában vagyok. Néha leruccanok pestre, így 2-3 hetenként látjuk majd csak egymást. Hát, majd meglátjuk..
2009. aug. 31. 23:13
 9/20 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem látom át, h akik ilyen ritkán találkoznak, hogyan lesznek szerelmesek egymásba? Egyelőre nem érzek semmi ilyesmit, pedig nagyon jó srác és ha itt élne, már fülig belezúgtam volna, de így...?
2009. aug. 31. 23:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
hat ha letudtatok mondani egymasrol akkor nem szerettetek egymast igazan... en ket eve vagyok a parommal, de kenytelenek vagyunk mas-mas varosba koltozni, most emiatt szakitsunk? ugyan mar! (egy elozo valaszado)
2009. aug. 31. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!