Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnam elmondani neki h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnam elmondani neki h a legjobb baratnojevel hagyja lasabban?

Figyelt kérdés
10 honapja vagyok a baratommal.szeretem ot es allitolag o is szeret de nm igazan mutatja ki.van egy baratnoje akivel nagyon sok idot tolt.nagyon szereti ezt a csajt de azt mondja h csak tesojanak tekinti.mindig ra hallgat, sokat veszekszunk miatta mert o iranyitja a kapcsolatunkat.a leany sokszor atveri, a baratom habar eszreveszi nm torodik mindig o az elso neki.ezt meg is mondtam neki de csak egnek vetette a szemeit es nm adot magyarazatot.neki o fontosabb mint en.ez normalis-e? mit tehetnek?hogy reagaljak?mert oszinten nm tudom mi lenne jo ebben az esetben.
2009. aug. 31. 21:55
1 2
 11/12 Kankalin ***** válasza:
100%
Férfi és nő között nincs barátság! Akárki akármit mond!
2009. szept. 3. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy "fogadott báttyám" viszont mi télleg azok vagyunk,megpróbáltunk régebben járni,de nem működött mert csak barátként szerettük egymást,és ugyan mindketten bevallottuk h jó csaj/pasi amásik,mégis csak barátok vagyunk aki tudják h nem kell sokat találkozni ahhoz h ez a kapcsolat fennmaradjon.szóval a csaj télleg átlépi azt a bizonyos határt.a fiúdnak választania kell, vagy vegye észre h te vagy a csaja, és legyen kevesebbet a "hugával" vagy teljesen építse le, vagy lépjen le. ez egyikötöknek sem lesz jó így. egy lány és egy fiú nem tölthet sok időt együtt ha csak barátok akarnak lenni (ebben akorban)
2009. szept. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!