Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek, ha összejönnétek egy visszahúzódóbb lánnyal, aki nem is néz ki valami jól, de nimfomán, szinte minden nap szexelne?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 14:00
12/25 anonim válasza:
Nem. Ha nincs nemi vágy,akkor undortkeltő a szex. Nem vagyok mazochista,hogy napi háromszor járjak ki hányni. Csak annak a nőnek a muffjától nem undorodok,aki külsőre, nemileg izgat, állítja a farkam. A többivel büntetés volna a szex.
Ennyierővel egy kecskebéka is lehet nimfomán, nem fogom kloákán szúrni.
13/25 anonim válasza:
Nekem az egyik sex barátnőm pont ilyen. Már ez a kontraszt is izgató. Ráadásul pont ezért teljesen nyitott mindenféle érdekes extrémebb sex játékokra.
14/25 anonim válasza:
10kiló felesleg? küldj már egy képet légyszi, az utóbbi hónapokban rájöttem hogy a kissé ducibb lányok sokkal dögösebbek :DD de az az érdekes hogy nem mindig
F19
16/25 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen lánynak, csak lehet, hogy a lány nem örülne... :D
17/25 tiburtius válasza:
Minden nap szex? napi 5 ször vagy rltöbbször? meggyõztél.
18/25 anonim válasza:
"szinte minden nap szexelne?"
Aki kívánja a szexet az naponta többször csinálja!
A nimfománia meg egy csúnya betegség te nem normális!
19/25 A kérdező kommentje:
akkor szerinted a férfiak betegek? ha már a nő annak számit...?
2013. febr. 24. 23:51
20/25 anonim válasza:
Nem tudom, örülnék-e, amíg meg nem történt a dolog. Nem vagyok én jós, se szerencsejátékos, hogy tippelgessek. Ha majd összejövök egy ilyennel, tutira kiírom ide a tapasztalatokat. Addig tartsatok ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!