Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek így egy férfival? (lent)
Egy netes társkeresőn ismerkedtem meg 2 hete egy pasival.Komoly gondolkodású,udvarias,jóképű végülis egy igazi férfi,pont olyan,aki nekem kéne.Viszont van egy nagyon pici kislánya.Alig egy éves. A párjával még a baba 2 hónapos korában mentek szét és nem akarnak békülni,de a gyerek miatt persze jóban vannak.A lány neveli a kicsit.
Találkoztunk párszor a sráccal és én az elején ezt nem is gondoltam olyan komolyan,de nagyon megfogott,amilyen ő.
El tudnék vele képzelni egy komoly kapcsolatot.Viszont a baba kérdés elbizonytalanít.Mert mi van,ha a lány annak láttán,hogy a srác megismerkedett mással,jelen esetben velem,majd közbe akar lépni,hogy nehogy később a kislány hozzám is kötődjön? Vagy ha esetleg ki akar békülni a sráccal? Mert mégiscsak sok évig voltak együtt,és sok emlék köti őket össze.
Teljesen össze vagyok zavarodva,és rettegek egy újabb csalódástól.Nem akartam ilyen rövid idő alatt így belebonyolódni a dologba,de hát mégis megtörtént. És most meg félek.De ennyi idő után nem akarok ezzel előhozakodni a pasinak,mert fejvesztve menekülne,jogosan!
Ez nem féltékenység,mielőtt valaki erre gondolna,hanem színtiszta félelem.Nem ismerem a lányt,nem akarok ítélkezni,de volt egy hasonló szitu,és én ittam meg a levét és azóta bennem van a félelem.
Mit tegyek? Vagy inkább ne is kezdjek a sráccal kapcsolatot.Vagy már nem tudom,mit tegyek!
"de volt egy hasonló szitu,és én ittam meg a levét és azóta bennem van a félelem."
Mondanál erről egy pár szót?
Szerintem ésszerűen nézve, félelmektől eltekintve: talán inkább jobb megkockáztatni (persze nyilván érdemes csökkenteni a kockázatot, ahogy előttem is írták), hogy rosszul sül el a dolog, mint eleve esélyt sem adni annak, hogy egy boldog kapcsolat jöjjön ki a helyzetből. :)
Igazából ezt kell konkrétan eldöntened, hogy melyik rizikót választod, melyik a kisebbik.
ha a pasi megállás nélkül panaszkodik a nőre akkor tuti hogy még szereti. ez biztos.
de mivel nem tudni részletesebben a körülményeket így elég nehéz arra érdemleges választ adni. én biztos alaposan kikérdezném (észrevétlenül) mindennel kapcsolatban . annak alapján tudnám csak leszűrni hogy valóban véglegesen vége-e a kettejük viszonyának.
Hagyd, hogy menjen minden a maga utján, 2 hete jársz a pasival, szinte még nem is ismered. Ne kérdezz még ilyesmit tõle. Lehet, ha jobban megismered, te fogsz kilépni ebbõl a kapcsolatból.
Viszont még csak 24 éves vagy, miért nem keresel független pasast, ahol gyerek van már, ott sokszor elõfordulhatnak gubancok.Ezt nem ijesztésként irtam, csak ugy, ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!