Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (22-24 évesek) hogy reagálnátok ha a barátnőtök exe 3 hónap után feltenne a netre közös képeket a régi szép idők címmel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:07
11/17 anonim válasza:
mindig a közömbösség fáj a legjobban hidd el! pont ezért írtam, hogy kár konfrontálódni.
12/17 anonim válasza:
Igazad van, talán ez a legjobb hozzáállás.
13/17 anonim válasza:
sz@rnék rá:-)
de komolyan! tegyen a Fb-ra amit akar, ne foglalkozz vele, és ne nézgesd, ignoráld!
14/17 MurdR válasza:
Megkeresném, és kiszakítanám a gerincét.
De nem mondtad hogy milyen kép. Mert ha csak egy baráti társaság van pl a képen, és Te mint mellékszereplő lennél rajta, akkor csak simán kultúrált ember létére gyomronvágnám. 23F
15/17 A kérdező kommentje:
Csak mi ketten vagyunk a képen
2013. jan. 29. 23:06
16/17 anonim válasza:
??? Mi úgy értettük, a Te mostani barátnőd van a képen az exével. Magyarul hogy az ex föltett a volt csajával képeket, a régi szépd idők emlékére. De amit írtál, az ezt is jelenti. :-):-)
Magyarul Te, kérdező az ex vagy:-):-)
Ciki!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány akinek az exe feltett képeket.
2013. jan. 30. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!