Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét dolog nős pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog nős pasival viszonyt folytatni?

Figyelt kérdés
Három éve tart a kapcsolatom egy nős pasival. Érzelem nincs, csak a szexről szól. Két hónapja egy újabb kapcsolat szintén egy nős pasival, érzelmek itt sincsenek csak szex. Mind a két kapcsolat tart most is. Egyiket sem én kezdeményeztem, csak belementem.
2009. aug. 31. 21:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Előző gondolom te is nős pasikkal kavarsz, ezért vagy ennyire megértő. De tudod, majd ha titeket fognak megcsalni, nem tudom, akkor is ez lesz-e a véleményed. Ti dolgotok mit tesztek, viszont akkor is szemét dolog. Mert hiába szeretitek a cici-szexet, az orált, lesz majd olyan hogy megöregedtek, nem lesztek kívánatosak, és majd jönnek a fiatal pipik... hidd el. Na de , sok szerencsét nektek, legyetek boldogok az ilyen ,,szánalmas" kapcsolatokban.
2009. szept. 1. 18:56
 22/26 anonim ***** válasza:
58%

Sziasztok!

Hát sztem meg, ha egy ffi szereti a feleségét, akkor nem érdekli, hogy ezt vagy azt az apróságot nem adja meg a nő neki, nem fogja megcsalni. Max egy alkalommal, de nem tartana szeretőt. Persze ha az egész szex nincs megadva, vagy nagyon rossz akkor nagyobb az esély a félrelépésre, de egy normális kapcsolatban ezt meg tudják beszélni a felek. Ez a szerény véleményem. :-D

2009. szept. 1. 21:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Úgy látom, ide csak olyan nők írnak, akik azt hiszik, hogy ha elvetették magukat egy pasival, akkor azt már oda van láncolva.

Igen, lehet lepontozni.

2009. szept. 4. 09:03
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Úgy látom, aki valamilyen szinten nem ért egyet a többséggel, az ugyanolyan, mint a kérdező, tehát nős pasikkal kavar(t). Bárcsak egyszer ti is tapasztalnátok a saját bőrötökön azt az érzést...
2009. szept. 4. 12:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Itt sokan a "ha veled csinálná ezt valaki" szöveggel jön, nem értem. Ha vele csinálná ezt valaki, akkor majd rájönne, hogy milyen, és vállalná a következményeket. Ha a pasija lebukik, akkor vállalja ő is. Ha az ember valamitől jól érzi magát, akkor a miért ne tegye? A következményekkel, meg majd foglalkozik akkor, ha bekövetkezik. Nem csak ilyen esetekben bántja meg egyik ember a másikat. És nem, nem kavartam még soha nős pasival, de ha úgy érezném, hogy kell nekem, és én is neki, akkor ez van. A saját érdekeit tartsa az ember leginkább szem előtt, utána következhet a többi... Ha lenne ilyenem, lebuknék, hát így jártam, saját magamnak köszönhetem, és cs.esztem el, majd kiheverem, ebbe még nem halt bele senki.
2010. máj. 8. 11:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért vagy eszünk, hogy előre gondolkodjunk vele... Nem akkor kéne, hogy fájjon az ember feje, amikor már hülyeséget csinált.
2010. máj. 9. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!