Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét dolog nős pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog nős pasival viszonyt folytatni?

Figyelt kérdés
Három éve tart a kapcsolatom egy nős pasival. Érzelem nincs, csak a szexről szól. Két hónapja egy újabb kapcsolat szintén egy nős pasival, érzelmek itt sincsenek csak szex. Mind a két kapcsolat tart most is. Egyiket sem én kezdeményeztem, csak belementem.
2009. aug. 31. 21:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Igen, az.

Abba belegondoltál, hogy ha ez kiderül (már pedig előbb-utóbb ki fog) azzal tönkre tehetsz 2 családot? Ha neked nincs akkor csak 1-et.

Én, ha nő lennék sem mennék bele ilyesmibe. De ez mindenkinék pofabőr kérdése...

2009. aug. 31. 22:10
 12/26 anonim ***** válasza:
63%

22:10 vagyok megint.

Tehát, röviden, és tömören:

Ha belementél akkor HÜLYE vagy, vagy RIb@NC

Válassz eme 2 lehetőség közül...

2009. aug. 31. 22:17
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
Hali!Nekem volt viszonyom nős pasival,gondolkodj el,hogy mennyire megalázó a szitú.Ha kellesz előkap,ha nem vagy aktuális kinyomja a telcsit.Biztosan ennyit érsz?Én soha többet nem mennék ilyen kapcsolatba bele,de te tudod.
2009. aug. 31. 22:34
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, nem kap meg valamit otthon,de legalább neked lehetne eszed és tartásod!
2009. aug. 31. 22:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nem kap meg otthon valamit a pasi, de ezért nem akarja szétverni a családot.
2009. szept. 1. 09:32
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Igen, egy rohadt szemét dolog. A férjtől is és Tőled is. Mert hiába áltatod magad, hogy nem Te kezdeményezted, belementél, nem zavartad el, hogy takarodjon haza, hanem ágybabújtál vele. És rühellem ezt a dumát, hogy ha otthon mindent megkapna, akkor...

Majd akkor gondolkodj el újra ezen, amikor nem Te leszel a szerető, hanem Te leszel a feleség.

2009. szept. 1. 10:17
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

Hát én voltam már megcsalt feleség.......kb 3 évbe telt míg valamilyen szinten visszajött az önbizalmam. Minden megadtam a férjemnek amire csak vágyott. Elváltunk, mert nem bírtam elviselni a megaláztatást.

De neked 1 férj nem elég kell még 1.

2 pasi azért remélhetőleg ki tud elégíteni.

Gratulálni tudok.

Remélem megfogod tudni milyen rohadt érzés amikor rájössz a férjed (ha lesz egyáltalán) más nőt fog dugni.

De azért kíváncsi lennék, hogy egy szingli pasinak miért nem kellesz? Miért kellenek a nős férfiak?

2009. szept. 1. 10:22
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező! Miért gondolod azt, hogy nem kapnak meg otthon mindent ezek a "szerencsétlen" férjek?

Azért mert ezt mondják? Mégis mit mondjanak? Drága, qrva jó a feleségemmel az ágyba, imádom a kölyköket, tök jól főz a feleségem, ügyesen vasal, nem is akarok elváni,de néha olyan jó lenne valaki mást is megd*gni, na benne vagy?"

Azért az első változat, miszerint szegény férfit elhanyagolják, szimpatikusabb, mert így tetszeleghet az ember lánya -mint szerető- abban a szerepben, hogy én csak segítek ennek a szerencsétlen pasinak.

2009. szept. 1. 10:27
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Kedves előzők. Miből gondolod, hogy megkapnak? Csak mert a feleségek azt mondják? Annyi mindent olvasni itt össze-vissza. Az egyik nő a ciciszexet nem engedi, a másik nem fogja meg a férfi péniszét, a harmadik orálisan nem hajlandó, stb, stb... Aztán csodálkozás van, ha a férfi keres egy normális nőt, akivel kiélheti a vágyait.
2009. szept. 1. 12:28
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

2 pasi kicsit tulzás, de nem! Nem szemét dolog nős pasival viszonyt folytatni.

(és most lehet nagyon hurrogni, lepontozni, meg ugatni nem izgat).

Nem neked kell a családjával foglalkozni, mivel nem a te családod, hanem az övé. Neki kellene rá gondolni és nem neked.

Minek nősül meg az olyan fickó, akinek nem elég egy p*na?

Nemtom miért van az az érzésem, ha pasi irt volna ide be, hogy férjes asszonyt k*r, akkor azt mondták volna ejnye, bejnye, amúgy meg de szemét a nő, hogy átba**a a férjét.

Nézd, a társadalom szerint van egy elfogadható viselkedési norma, ami helyes, az erkölcsös és a jó. A "társadalom" szerint te nem tartozol ebbe a jó kategóriába, nah de kit érdekel? Más sem éli a te életed, te se éled a másét.

Ne foglalkozz azzal akik riba**nak. Azt hiszed nekik nincs más "bünük"? Senki keze sem tiszta, csak akik itt ugatnak, elfelejtik....Vélemény ok, de riba**ni senkinek nincs joga. Ennyi. Nah puszcsi.

2009. szept. 1. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!