Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét dolog nős pasival viszonyt folytatni?
Igen, az.
Abba belegondoltál, hogy ha ez kiderül (már pedig előbb-utóbb ki fog) azzal tönkre tehetsz 2 családot? Ha neked nincs akkor csak 1-et.
Én, ha nő lennék sem mennék bele ilyesmibe. De ez mindenkinék pofabőr kérdése...
22:10 vagyok megint.
Tehát, röviden, és tömören:
Ha belementél akkor HÜLYE vagy, vagy RIb@NC
Válassz eme 2 lehetőség közül...
Igen, egy rohadt szemét dolog. A férjtől is és Tőled is. Mert hiába áltatod magad, hogy nem Te kezdeményezted, belementél, nem zavartad el, hogy takarodjon haza, hanem ágybabújtál vele. És rühellem ezt a dumát, hogy ha otthon mindent megkapna, akkor...
Majd akkor gondolkodj el újra ezen, amikor nem Te leszel a szerető, hanem Te leszel a feleség.
Hát én voltam már megcsalt feleség.......kb 3 évbe telt míg valamilyen szinten visszajött az önbizalmam. Minden megadtam a férjemnek amire csak vágyott. Elváltunk, mert nem bírtam elviselni a megaláztatást.
De neked 1 férj nem elég kell még 1.
2 pasi azért remélhetőleg ki tud elégíteni.
Gratulálni tudok.
Remélem megfogod tudni milyen rohadt érzés amikor rájössz a férjed (ha lesz egyáltalán) más nőt fog dugni.
De azért kíváncsi lennék, hogy egy szingli pasinak miért nem kellesz? Miért kellenek a nős férfiak?
Kedves kérdező! Miért gondolod azt, hogy nem kapnak meg otthon mindent ezek a "szerencsétlen" férjek?
Azért mert ezt mondják? Mégis mit mondjanak? Drága, qrva jó a feleségemmel az ágyba, imádom a kölyköket, tök jól főz a feleségem, ügyesen vasal, nem is akarok elváni,de néha olyan jó lenne valaki mást is megd*gni, na benne vagy?"
Azért az első változat, miszerint szegény férfit elhanyagolják, szimpatikusabb, mert így tetszeleghet az ember lánya -mint szerető- abban a szerepben, hogy én csak segítek ennek a szerencsétlen pasinak.
Kérdező!
2 pasi kicsit tulzás, de nem! Nem szemét dolog nős pasival viszonyt folytatni.
(és most lehet nagyon hurrogni, lepontozni, meg ugatni nem izgat).
Nem neked kell a családjával foglalkozni, mivel nem a te családod, hanem az övé. Neki kellene rá gondolni és nem neked.
Minek nősül meg az olyan fickó, akinek nem elég egy p*na?
Nemtom miért van az az érzésem, ha pasi irt volna ide be, hogy férjes asszonyt k*r, akkor azt mondták volna ejnye, bejnye, amúgy meg de szemét a nő, hogy átba**a a férjét.
Nézd, a társadalom szerint van egy elfogadható viselkedési norma, ami helyes, az erkölcsös és a jó. A "társadalom" szerint te nem tartozol ebbe a jó kategóriába, nah de kit érdekel? Más sem éli a te életed, te se éled a másét.
Ne foglalkozz azzal akik riba**nak. Azt hiszed nekik nincs más "bünük"? Senki keze sem tiszta, csak akik itt ugatnak, elfelejtik....Vélemény ok, de riba**ni senkinek nincs joga. Ennyi. Nah puszcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!