Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni, hogy a párom 7 évet volt mással?
Volt neki egy barátnője,már 4 éve véget ért a kapcsolat de 7 évig tartott. Rossz belegondolni,hogy ez a lány feküdt ott ahol most én,meg őt szerette.A lány szakított és a páromat annyira megviselte,hogy 4 év után én voltam neki a következő kapcsolata.
Normális hogy zavar?
24 éves vagyok.
Nem normális. Férjem első felesége szintén itt lakik a falunkban. Mikor én vidékről ide kerültem feleségnek, nem ismertem. Találkoztunk, és Ő odajött hozzám bemutatkozni.
Azóta is beszélgetünk, ha találkozunk.
A múlt is hozzátartozik a jelenünkhöz. Ne agyalj annyit,
Veled van, mert Téged szeret.
Az elmúlt szerelmet pedig megsiratta, ahogy mások is gyászolják egy kapcsolat végét.
Ami a múltban van az a múltban marad!:)
Ne félj! :) Melletted van, szeret téged :)
Neked is volt előtte kapcsolatod :)
Inkább csak a jóra összpontosíts, különben mindig figyelni fogod tudatalatt, hol vághatsz ezzel vissza, hol sértheted meg ezzel.
Szeret téged, nem a másik lányt. :)))
"3 kapcsolatom mindegyik több évig tartott"
Még ha neked ő lenne az első, megérteném a problémázást... Nem, egyáltalán nem normális, hogy zavar.
Tudod, mibe gondolj bele?
Hogy talán ha nincs az a bizonyos régi kapcsolat, amiben 7 évet töltött, akkor ma ti sem vagytok boldogok. Rengeteget tanulhatott az alatt az idő alatt a barátod arról, hogyan lehet együtt élni, tartós kapcsolatot kialakítani, kompromisszumokat kötni, konfliktusokat megoldani. Ettől vált alkalmassá arra, hogy most, érettebb fejjel döntsön.
Amúgy mi lenne jobb, elfogadhatóbb múlt annál, hogy volt egy évekkel ezelőtt lezárt komoly kapcsolata? Az, ha tudnád, minden hétvégén másik kis libát szedett volna össze a helyi illetőségű diszkóban, és azzal fekszik össze a hálószobátokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!