Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elfogadni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfogadni, hogy a párom 7 évet volt mással?

Figyelt kérdés

Volt neki egy barátnője,már 4 éve véget ért a kapcsolat de 7 évig tartott. Rossz belegondolni,hogy ez a lány feküdt ott ahol most én,meg őt szerette.A lány szakított és a páromat annyira megviselte,hogy 4 év után én voltam neki a következő kapcsolata.

Normális hogy zavar?

24 éves vagyok.

2013. jan. 24. 00:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális, hogy ezen agyalsz. Akár még a kapcsolatotok rovására is mehet, és nem párod lesz a hibás. 25/L
2013. jan. 24. 03:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
atya világ,nincs baj majd csinálsz magadnak.Ilyen hülyeségen minek téped magad?Az a múltja közöd nincs hozzá.
2013. jan. 24. 05:06
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem normális. Férjem első felesége szintén itt lakik a falunkban. Mikor én vidékről ide kerültem feleségnek, nem ismertem. Találkoztunk, és Ő odajött hozzám bemutatkozni.

Azóta is beszélgetünk, ha találkozunk.

A múlt is hozzátartozik a jelenünkhöz. Ne agyalj annyit,

Veled van, mert Téged szeret.

Az elmúlt szerelmet pedig megsiratta, ahogy mások is gyászolják egy kapcsolat végét.

2013. jan. 24. 05:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
nem teljesen normalis, de ertheto. uralkodj magadon, mert ennek amit csinalsz semmi ertelme es semmi jo nem lesz belole
2013. jan. 24. 05:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ami a múltban van az a múltban marad!:)

Ne félj! :) Melletted van, szeret téged :)

Neked is volt előtte kapcsolatod :)

Inkább csak a jóra összpontosíts, különben mindig figyelni fogod tudatalatt, hol vághatsz ezzel vissza, hol sértheted meg ezzel.

Szeret téged, nem a másik lányt. :)))

2013. jan. 24. 07:29
 16/28 anonim válasza:
78%
csinálj szilvásbuktát
2013. jan. 24. 07:56
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
vegre egy hasznalhato otlet! bar a szilvas gombocot jobban szeretem.
2013. jan. 24. 08:34
 18/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha neki 7 évig tartott egy kapcsolata, akkor egy normális, mélyen érző ember. De ha neked 24 évesen már 3 kapcsolatod is volt, akkor inkább ő lehetne féltékeny. Te már kiélted magad rendesen. Semmi okod, hogy zavarjon az első kapcsolata.
2013. jan. 24. 08:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy normális, hogy ezen pörögsz:)
2013. jan. 24. 08:56
 20/28 anonim ***** válasza:

"3 kapcsolatom mindegyik több évig tartott"

Még ha neked ő lenne az első, megérteném a problémázást... Nem, egyáltalán nem normális, hogy zavar.

Tudod, mibe gondolj bele?

Hogy talán ha nincs az a bizonyos régi kapcsolat, amiben 7 évet töltött, akkor ma ti sem vagytok boldogok. Rengeteget tanulhatott az alatt az idő alatt a barátod arról, hogyan lehet együtt élni, tartós kapcsolatot kialakítani, kompromisszumokat kötni, konfliktusokat megoldani. Ettől vált alkalmassá arra, hogy most, érettebb fejjel döntsön.

Amúgy mi lenne jobb, elfogadhatóbb múlt annál, hogy volt egy évekkel ezelőtt lezárt komoly kapcsolata? Az, ha tudnád, minden hétvégén másik kis libát szedett volna össze a helyi illetőségű diszkóban, és azzal fekszik össze a hálószobátokban?

2013. jan. 24. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!