Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is fájt az első szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is fájt az első szakítás?

Figyelt kérdés
elhitette velem hogy ő szeret meg minden, oszt közben kihasznált meg vissza élt a jószivűségemel másnap reggel meg lelépet azóta le sem szar.
2013. jan. 23. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, a nagy szerelmemmel történő legelső szakítás eléggé megviselt. Akkor úgy éreztem, hogy kiszakad a szívem a helyéről, annyira fájt. Később kiderült, nem érdemelte meg, hogy így érezzek iránta... 19/L
2013. jan. 23. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Oszt?

Ebből ítélve a húgod vagy a nővéred lehetett, szerintem könnyen találkozhattok még.

2013. jan. 23. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

nem, én örömömben tapsikoltam, oszt fel-alá ugrálgattam. Oszt. Oszt. Oszt.

Tudod, péntekenként szoktunk egyik barátoméknál pókerezni. Oszt, aki először kiesik, utána az oszt. Oszt.

2013. jan. 23. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem,sok vizet nem zavart és 1 héten belül jött a következő csaj.
2013. jan. 23. 22:35
 5/10 A kérdező kommentje:
De én nem tudom elfelejteni már 3 hónapja rosszul érzem magam miatta hogy ilyen volt velem meg feszt álmomban az első csók jön vissza, megváltoztatott engem telyesen bezárkóztam életkedvtelen vagyok mindig csak a pia tud engem felvíditani már
2013. jan. 23. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó volt nehéz.Még van,hogy nehéz egyedül elaludni...De hát már nincs kivel,de úgy megszoktam,hogy még most is hiányzik az együtt alvás.(Pasi vagyok)
2013. jan. 23. 22:50
 7/10 Shai-Hulud ***** válasza:

"csak a pia tud engem felvíditani már"

Ja, értem, akkor most itt önigazolást keresel a piáláshoz?

lNem fogod megkapni. NE IGYÁL, az nem old meg semmit, csak áttolja a problémákat másnapra... MINDIG másnapra.

Inkább állj talpra, és kezdj egy új kapcsolatba.

De pia nélkül.

2013. jan. 23. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:

7es,én imádom a bort,jó sok fahájjal meg cukorral,forralva.

Na persze nem tablettás,kannásból,abból nem érdemes.És szegfű se kell bele...

Inni akkor kell,ha bulizni akar az ember,nem bánatból.

Én is többet iszom,mi óta nincs senkim(nincs ki rám szóljon,vagy undorodjon a szagától),de még mindig nem naponta.

2013. jan. 23. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
A 'telyesen' után én is bedobnék egy felest...
2013. jan. 23. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
én a kávémat iszom telyesen. Igaz, bolti telyet öntök bele, a házi tely felkavarja a gyomrom
2013. jan. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!