Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szülinapi ajándéknak ez jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szülinapi ajándéknak ez jó?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Hamarosan szülinapja lesz és egy közös utazással szeretném meglepni őt Miamiba. Egy barátnőm szerint ez túl nagy ajándék. Elsősorban fiúk véleménye érdekel.

2013. jan. 23. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Talán picit még korai- de miért ne, ha eddig jól összemelegedtetek?

Ha ez sérti, viszont az életetek további részében sem igen fogtok jól kijönni, folyamatos lesz a feszültség. Ez esetben jobb, ha időben kibukik a dolog. Ő keres másik lányt, te meg egy megértőbb fiút, akinek nincs baja veled ilyen téren (szerintem BŐVEN fogsz találni, bár azért került azokat, akik csak a pénzedre mennek... sajnos gyakran csak a két véglet létezik: vagy ki akarnak forgatni, vagy bántja őket a dolog).

2013. jan. 23. 21:11
 12/16 anonim válasza:
Én a barátommal 6 éve vagyok eggyütt és most vittem el Amerikába Los Angeles, Las Vegas,stb 1 Hónapra nagyon jó volt és örült. Kiskorunkba mindketten voltunk és jó volt visszamenni de most csak 2esbe. Nagyon szeretjük egymást. Most készülünk az ő New York i ajijára. 18/l
2013. jan. 23. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Na, ezért utálom a gazdagokat :D
2013. jan. 23. 22:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért is? :)
2013. jan. 24. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem merném elfogadni fél évnyi járás után ezt a hatalmas ajándékot...

30F

2013. jan. 24. 11:47
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ez az ajándék kiváló! én nagyon örülnék neki de mint minden pasi elkezdenénk szerénykedni hogy ő ugyse fogadhatja el ezt az ajánlatot,de a végén belemegy meglásd ;)
2013. febr. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!