Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan alakíthatnék ki kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakíthatnék ki kapcsolatot a Tanár úrral?

Figyelt kérdés
Év elején vettem észre a gimiben dolgozó egyik tanár (nem öreg), aki azóta is nagyon tetszik. Én úgy vettem eddig észre, ő is szimpatizál velem és akár lehetne belőle valami. Tudom hogy ez büntetendő, vagy legalább is az ő munkáját nekem pedig a tanulásomat veszélyezteti, de szeretnék hozzá közeledni, akár titokban kapcsolatot kialakítani. Hogyan lehetséges ez? Korrepetálás? Kérnék a segítségeteket és tippjeiteket! (Teljesen komolyan gondolom.)
2013. jan. 23. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Az előbbiekben már kérdeztem, hogy miből vetted észre, hogy szimpatizál veled, és az, hogy rád mosolyog, vagy kedvesen beszél veled, még nem jelenti azt, hogy nőként néz rád! Az a baj, hogy ti tinik hajlamosak vagytok túlkombinálni a dolgokat! Nyugodtan le lehet pontozni!!!
2013. jan. 23. 20:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen, én ismertem olyan csajt, aki a tesitanárával kavart. 3-szor vált el a pasi, és leállt a 16 éves tanítványával. JUJ, de gáz volt az egész. Nem derült, ki nem rúgták ki, és nem csukták le. Még.

De én sem értem, hogy neked ebben mi lenne a jó.

Próbálkozz csak, 2 dolog lehetséges:

1. visszautasít, onnantól már ciki lenne az óráira járnod.

2. összejöttök, akkortól mehetne a bujdosás, rettegés. Szerintem nem ér annyit az egész.

2013. jan. 23. 20:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Engem nem tanít.
2013. jan. 23. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Én több párocskát is ismerek, ahol a tanár összejött a diákjával, persze miután végzett.
2013. jan. 25. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:

El vagy tájolva. (És bevállalom, hogy lepontoztok.) BÜNTETENDŐ. Az azt jelenti, hogy NEM CSAK A MUNKÁJÁT veszélyezteted, és nem is csak a jóhírét, hanem a SZABADSÁGÁT is. Börtönbe kerülhet!

Ha szereted is, nem csak a karmaidat élezgetnéd mint egy önző ribi (ne viselkedj úgy), békén hagyod! Élezgesd a karmaidat olyanokon, akik nem tanárok, de hasonlóan értelmesek. Azt nem tiltja a törvény.

Pl. velem. :DDD

2013. jan. 25. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha magyar tanár... simán! Rád férne a korrepetálás! Nem vagy valami nagy nyelvtan-zseni!
2013. jan. 25. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

A szexualitáshoz is intelligencia kell! Amivel te még nem rendelkezel. Mit akarhatna tőled egy idősebb pasi??? Szerinted??? Max annyi jó benned, hogy még talán szűz, vagy legalább szűk vagy és őszinte a sikolyod.

Hagyd őt békén! Nem a te pályád! Csak veszíthetsz és őt is leránthatod a mélybe!

Szegény szerintem örül, hogy van állása!

2013. jan. 25. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
A 15-ösnek szerintem nincs igaza: jogilag nem büntetendő, de eltanácsolják az iskolából. hanyadikos vagy?
2013. jan. 25. 17:32
 19/19 anonim ***** válasza:

15-ös: Tegyük fel tévedek.

Melyik suliba is fogják utána felvenni a tanár urat? Mi is lesz a megélhetésével? Vagy azzal, hogy ő tanárnak készült, de azt nem csinálhatja? :) És Kérdező, Te hogy éreznéd magad ezek után? Csak képzeld el jó erősen? Hogy néznél tükörbe?

Átmentem csak kérdezőbe, hátha az is elég... Jóhiszemű vagyok.

2013. jan. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!