Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakíthatnék ki kapcsolatot a Tanár úrral?
Sajnos van ilyen, én ismertem olyan csajt, aki a tesitanárával kavart. 3-szor vált el a pasi, és leállt a 16 éves tanítványával. JUJ, de gáz volt az egész. Nem derült, ki nem rúgták ki, és nem csukták le. Még.
De én sem értem, hogy neked ebben mi lenne a jó.
Próbálkozz csak, 2 dolog lehetséges:
1. visszautasít, onnantól már ciki lenne az óráira járnod.
2. összejöttök, akkortól mehetne a bujdosás, rettegés. Szerintem nem ér annyit az egész.
El vagy tájolva. (És bevállalom, hogy lepontoztok.) BÜNTETENDŐ. Az azt jelenti, hogy NEM CSAK A MUNKÁJÁT veszélyezteted, és nem is csak a jóhírét, hanem a SZABADSÁGÁT is. Börtönbe kerülhet!
Ha szereted is, nem csak a karmaidat élezgetnéd mint egy önző ribi (ne viselkedj úgy), békén hagyod! Élezgesd a karmaidat olyanokon, akik nem tanárok, de hasonlóan értelmesek. Azt nem tiltja a törvény.
Pl. velem. :DDD
A szexualitáshoz is intelligencia kell! Amivel te még nem rendelkezel. Mit akarhatna tőled egy idősebb pasi??? Szerinted??? Max annyi jó benned, hogy még talán szűz, vagy legalább szűk vagy és őszinte a sikolyod.
Hagyd őt békén! Nem a te pályád! Csak veszíthetsz és őt is leránthatod a mélybe!
Szegény szerintem örül, hogy van állása!
15-ös: Tegyük fel tévedek.
Melyik suliba is fogják utána felvenni a tanár urat? Mi is lesz a megélhetésével? Vagy azzal, hogy ő tanárnak készült, de azt nem csinálhatja? :) És Kérdező, Te hogy éreznéd magad ezek után? Csak képzeld el jó erősen? Hogy néznél tükörbe?
Átmentem csak kérdezőbe, hátha az is elég... Jóhiszemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!