Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is *uss van ott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is *uss van ott a nőnek, ahol a férfi multi milliomos, a nő meg nagyon szegény?

Figyelt kérdés

2013. jan. 23. 17:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

6

Ezért kell melóznia a nőnek, hogy legyen fizuja, és sose legyen kiszolgáltatva.

2013. jan. 23. 17:38
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

8

Attól mert szeretsz egy embert szerinted kötelező elfogadni a kocsit? vagy nem-et is lehet sőt kell tudni mondani.

2013. jan. 23. 17:40
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég érdekes felfogás. Ez elvileg egy PÁRkapcsolat nem? Tehát neki is ugyan úgy joga van dönteni! Meg mit jelent egyáltalán az, hogy kuss van a nőnek? Hogy érted ezt? Mivel kapcsolatban van neki kuss? Nem ő dönti el, hogy hogyan rendezzétek be a házat, vagy bármit is művelsz vele, tartania kell a száját!? Nem mindegy!
 14/33 A kérdező kommentje:
Igazából nekem rohadtul nincs semmim, még lakásom se, vettem fel diákhitelt is. ő tud az én anyagi helyzetemről, és arra gondolok, hogy idővel "nem tartana engem sokra" ha elmúlik a love..
 15/33 A kérdező kommentje:
Persze dolgoznék mellette, meg jó szakmám is van, de jelenleg még tanulok. A *uss-t arra értem, hogy ha konfliktus lenne köztünk, akkor ő jönne-e a pénzzel??
2013. jan. 23. 17:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy suttyó a gyerek, akkor igen, jönni fog a pénzzel. Ez az emberen múlik...
2013. jan. 23. 17:43
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

14

Melózz, tanulj, és vívd ki a tiszteletét neki is és a környezetednek is. No nem a talpnyaló barátnőkét, akik a pénz szagára megjelennek...

Sose felejtsd el honnan jöttél és hová tartottál és sose legyél senki lekötelezettje. Te az embert szereted-és nem a pénzét és az egzisztenciáját. Elképzelni nem tudom egyébként, hogy bírja ki émely fiatal nő, hogy ne melózzon és csak henyéljen meg kondi stb.egész nap..rosszul lennék..1 hét után lépnék...

2013. jan. 23. 17:44
 18/33 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy legfeljebb nem fogadnék el semmit, amíg nincs saját keresetem.
2013. jan. 23. 17:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"A *uss-t arra értem, hogy ha konfliktus lenne köztünk, akkor ő jönne-e a pénzzel??"

Ha intelligens a tag sosem fogja a fölényét fitogtatni.

Figyeld meg hogyn viselkedik a szegényebb emberekkel, hogy viszonyul hozzájuk, hogy segiti őket, miket beszél róluk-egyből le tudod mérni, hogy érdemes-e beléekezdened a kapcsolatba, vagy egy ujgazdag primitiv sznob suttyóhoz van "szerencséd".

2013. jan. 23. 17:47
 20/33 anonim ***** válasza:
41%

18

Nem legfeljebb, hanem alap, hogy nem válsz senki lekötelezettjévé, és nem leszel megvásárolható senkinek.

2013. jan. 23. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!