Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Mit szerettek egy pasiban? (külső, belső)
Ez túl tág kérdés.
Külső: ne legyen koszos, szakadt ruhája vagy gondozatlan haja, legyen kisugárzása. Ne legyen csitri!
Belső: legyen határozott, tudja miként éljen, legyen kialakult életvitele, gondoskodó legyen. Valami ilyesmi.
Ha nem büdös XD
Viccet félretéve... Nekem nem számít, hogy hogy néz ki, ha értelmes és igényes. Ne legyen egy vadállat, ennyi :D Persze azokat is bírom egy bizonyos mértékig, de van határ :)
"Ha megszeretem:akkor mindent."
Szerintem olyan nincs, hogy MINDENT! Tökéletes ugyanis nincs. Mindenkinek van hibája - kérdés: tudsz-e vele együtt élni (mármint a hibáival).
Normális,megbízható,okos.
Ápolt,igényes. Nekem a sötét haj+szem kombó jön be,macis alkat,ne legyen alacsonyabb nálam.
De igazából ha a külső nem pont ilyen,az sem baj,de ez nekem az 'ideál'. Ja és legyen humora,meg tudjak vele eljárni szórakozni.
18/L
Kedves!
16:02! Nem értem, hogy miért írsz le minden pasit. "Belsőleg legyen, kedves, hűséges, jófek, és inteligens, és itt fel is ébredtem, mert ilyen nincs".
Sajnos van. És nem is egy! Az hogy te csak a bunkó, szex éhes részével találkoztál az egy dolog. De nem kell általánosítani. Mi is pasik tudnánk mit írni erre, de nem tesszük, mert tudjuk, hogy minden ember más és más. Nem egy-két ember alapján kell meghatározni a többit.
belsö: legyen határozott, kedves (nem csak velem, hanem az összes körülötte lévö emberrel), odafigyelö, érzékeny, szeretetteljes
külsö: nekem szinte bárki be tud jönni, a belsö fontosabb, de pl a rövid hajat imádom, és a barna/zöld szem a kedvencem
ja és ne legyen csontokollekció, se hájpacni, de nálam azért legyen erösebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!