Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan belső/külső tulajdonsága a partnerednek, ami téged idegesít vagy zavar?
Csak úgy érdekel kinek mi a zavaró.
Amikor véget vetettem az első kapcsolatomnak a fiú egy kicsit kiborult, de mielőtt elment felsorolta nekem, hogy mely tulajdonságaim idegesítették a kapcsolatunk alatt.
Lehetne fele ekkora a szemem és barnább a bőröm, mert így túl ijesztő vagyok és azt se bánta volna ha egy pár kosárral nagyobb a mellem.Nem mellesleg majdnem beleőrült abba, hogy állandóan takarítok és rendet rakok mindehol, ahogy hazaérek ez az első dolgom.Hozzá tette még, hogy nincs nálam önfejűbb ember a világon.Csak pislogtam. Amíg együtt voltunk ezeket egyszer sem említette...
Nem is ez a lényeg, már túl tettem magam a dolgon.Azóta is nevetek a külsőm jellemzésén.Történt már valakivel hasonló?
Beteg vagyok és unatkozom. :D
vicces a pasi :D :D
szerintem mindenkinek vannak kisebb nagyobb bajai :D engem azzal szokott a párom őrületbe kergetni, hogy pl van egy közös sztori (amit vagy mindketten hallottunk, vagy velünk történt meg)...elkezdem mesélni valakinek és akkor Ő belevág a szavamba és nagy lendülettel befejezi a mondandómat :O :D erre nagyon allergiás vagyok, ha valamit elkezdek had fejezzem már be :D
a másik "kedvencem" amikor Ő mindig mindent jobban tud mindenkinél...pl tudok valamit, de Ő elkezdi megcáfolni és jön a tipikus "xy-nak az xy-jával is ugyan ez volt, s az máshogy van" duma :D gondolom érted :D ezeken már csak rögöni tudok és ráhagyom, persze mondom Neki hogy ne nézzen madárnak, főleg ha olyan dologról van szó amit mondjuk tanultam is, vagy olvastam esetleg biztos forrásból tudok :D
ami még zavar a pesszimizmusa...szerencsére nem nagyon gyakori nála, de akkor nagyon feltudom húzni magam ha velem kapcsolatos...nem szeretem a negatív hozzáállást...:)
kb ennyi az amit "nem szeretek" benne, de ez édes kevés mondjuk ahhoz hogy szakítsak vagy valami, hisz nekem is vannak hülyeségeim :) Én ezekkel a kis "hibákkal" is imádom Őt, szóval nincs gond :) Persze, ezeket elmondtam Neki is hogy zavar (persze nem mindig, hangulat függő) és próbál is rajta változtatni, függetlenül attól hogy megkértem volna...:) Ő ilyen és én elfogadom így :)
Jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!