Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy "örömlány"-ból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy "örömlány"-ból lesz a legjobb feleség? És ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

ma 16:23

ez nagyon szépen hangzik csak éppen nem igaz. Ez a lelkiismeretük altatása. Egyszerüen nem fogadom el azt, hogy valaku azért menjen el prostinak, mert jobb megélhetés. Könyörgöm 1 kapát mindenki meg tudja markolni, 2 el kellett ovlna menni tanulni akkor le tudna diplomázni és el tudott volna menni külföldre bárhová rendes állásba is. Olyan nem létezik, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG ez a járható úrja lenne... ez csak a könyebbik megoldás, innnetöl meg gratulálok az összes oylannak aki önként ment prostinak...

2013. jan. 23. 18:18
 12/16 anonim válasza:
Minden bizonnyal ezt olyan mondta aki ku..át vett el,de ciki volt a haverok előtt ezért ezzel próbálta kimenteni magát a helyzetből.:D
2013. nov. 2. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy mert hamar megfertőzi az összeszedett nemi betegségekkel a férjét és azt a kevés időt amíg bele nem hal, azt jól eltűrik egymás mellett :D
2014. jan. 22. 06:25
 14/16 anonim válasza:

Igen elmehetne tanulni vagy foghatna kapát....

csak tudod magyarországon a nem mindenki születik olyan zseninek hogy elvégezzen egy egyetemet és a szülők se mindig tudnak segíteni... az anyagi részéről nem is beszélve....

A kapáról szólva.. ha úgy gondolod hogy előrébb léphetsz.. vagy .. hova is gondolok, akár egy UPC tartozást fizetni tudsz fizikai munkából akkor megint csak elvagy tévedve.

(pláne ugye hogy nőkről beszélünk)

Nem ellenz

2014. márc. 7. 17:55
 15/16 anonim válasza:
... nem ellenzem a prostituciót, csak szerintem egy rendezett keretet kellene neki szabni mint tőlünk gyakorlatilag bármelyik irányban a világban.
2014. márc. 7. 17:57
 16/16 Csicsikusz ***** válasza:
Inkább forditva: feleségből lesz prosti. Egyszer elmentem egyhez, saját tapasztalatom de Lehet én fogtam ki rosszat, miközben a nővel voltam, odakint a hidegben várt a palija/férje a 3 éves gyerekükkel-ez utolag derült ki, ráadásul nem is ugy nézett ki mint a képeken, 1 kis szőrszállal is baja volt. 25 ezrem es 1 napon ráment. De szerintem ha van pár 100ezer fölösleges pénzed eljárhatsz egyhez összejöhettek , hátha nem szórja el ékszerekre drága haszontslan dolgokra és nem csak magára költi, hajrá fogj ki egy olyat. Egy nem prosti barátnőt sokkal olcsóbb fenntartani, legközelebb már nem fogom sajnálni normális nőre a pénzt. Inkább menjen el napi 5000ft om mint 25000
2018. dec. 16. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!