Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen új barátom? 14/L
Figyelt kérdés
Szeretnék olyan pasit találni, aki debreceni és elfpgadja hogy vegetáriánus vagyok, esetleg ő is az... Hogyan találhatnék ilyen srácot??? Ja és lécci normális válaszokat adjatok..2013. jan. 23. 14:53
11/16 anonim válasza:
14 évesen neked a barátnőidre lenne szükséged, nem fa..ra...
És a kérdésedből egyértelműen kiderül, hogy elég kis fiatalka vagy te még ehhez,ha tanácsot kérsz ahhoz,hogy ismerkedj..igen, inkább tanulj, mindenki jobban jár. :D
12/16 anonim válasza:
Hpgy lehet valaki egy baleset miatt vega? Apukád elütötte a nyulatokat és azt föztétek meg vacsorára vagy mi? Ezen nem tudom tultenni magamat :)
13/16 anonim válasza:
Egyébként ha vega vagy, akkor hogy érzed, hogy a husis kaját meg tudnád főzni a párodnak??? --- ilyen és ehhez hasonló kérdéseket már megvizsgáltál, hogy hogy fogtok összeilleni? :) (ezt most csak azért írom,hogy lásd. hogy semmit se tudsz az életről még)
Olyan gyerek vagy még!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már akinek meg lehet köszönni. És igen vega lettem tedd túl magad rajta... :)
2013. jan. 23. 15:15
16/16 anonim válasza:
nekem mindegy hogy vega vagy vagy nem, de én húst hússal eszem, testépítek :D
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!