Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen új barátom? 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen új barátom? 14/L

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan pasit találni, aki debreceni és elfpgadja hogy vegetáriánus vagyok, esetleg ő is az... Hogyan találhatnék ilyen srácot??? Ja és lécci normális válaszokat adjatok..

2013. jan. 23. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

14 évesen neked a barátnőidre lenne szükséged, nem fa..ra...

És a kérdésedből egyértelműen kiderül, hogy elég kis fiatalka vagy te még ehhez,ha tanácsot kérsz ahhoz,hogy ismerkedj..igen, inkább tanulj, mindenki jobban jár. :D

2013. jan. 23. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Hpgy lehet valaki egy baleset miatt vega? Apukád elütötte a nyulatokat és azt föztétek meg vacsorára vagy mi? Ezen nem tudom tultenni magamat :)
2013. jan. 23. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyébként ha vega vagy, akkor hogy érzed, hogy a husis kaját meg tudnád főzni a párodnak??? --- ilyen és ehhez hasonló kérdéseket már megvizsgáltál, hogy hogy fogtok összeilleni? :) (ezt most csak azért írom,hogy lásd. hogy semmit se tudsz az életről még)

Olyan gyerek vagy még!

2013. jan. 23. 15:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már akinek meg lehet köszönni. És igen vega lettem tedd túl magad rajta... :)
2013. jan. 23. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:
és elmondod, hogy miért??
2013. jan. 23. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindegy hogy vega vagy vagy nem, de én húst hússal eszem, testépítek :D

F19

2013. jan. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!