Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy legyen barátom?
Figyelt kérdés
vagy nem kellene ennyire ráizgulni?
Nem vagyok csúnya pedig...
2013. jan. 5. 21:10
1/14 anonim válasza:
attól is függ, hány éves vagy. ha 14, akkor még semmit.
és attól is függ, vannak-e körülötted férfiak pl. munkahelyen, suliban, milyen velük a viszonyod.
3/14 anonim válasza:
első én special 22 vagyok éa nekem se volt még, pedig én se vagyok csúnya.
4/14 ASOT válasza:
ez felhívás keringőre? :)
egyébként biztos fiatal vagy még szóval ráérsz!
5/14 Patrik24 válasza:
Sokan azt hiszik hogy nem csúnyák, miközben azok...
6/14 anonim válasza:
kép meg kor jól jönne ehez de ha küldesz adok tanácsot hátha segitek:P
8/14 anonim válasza:
"Patrik24 válasza:
Sokan azt hiszik hogy nem csúnyák, miközben azok..."
ha így is van, legalább rendben az önbecsülés, és elfogadják önmagukat. (ami kell ahhoz hogy mások szépnek lássanak)
9/14 Patrik24 válasza:
10.
ez is igaz, mert lehet valaki szép ha belsőleg gondjai vannak, taszítani fogja az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!