Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem vagyok elég érett rá, hogy barátom legyen?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, szellemileg elég későn érő típus. Már egy ideje szeretnék barátot, és volt is már rá jelentkező, nem is egy, akik tetszettek is, de ha arra került a sor, hogy ,,akkor mi most járunk" valahogy mindig nyomasztóan éreztem magam és inkább szétmentem a fiúval.
Lehet, hogy nem vagyok még kész erre? Hogy változtassak ezen?
2012. aug. 29. 21:18
1/3 anonim válasza:
biztos, h nem vagy még kész erre, de nem szellemileg, hanem érzelmileg, várj még pár évet, ez így normális
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg nem vagy rá kész.. nekem is így volt egy ideig, de utána jött egy igazi és beindultak a dolgok..:)
Ne erőltess semmit majd jön minden ha itt az ideje :)
3/3 anonim válasza:
Igen, nem vagy kész rá. Amúgy sehogy. Majd felnősz, megérsz rá..1 év és már lehet h tudsz párkapcsolatban lenni. De nem kötelező, és ne reménykedj hogy minden első szerelem 15 éves korban kezdődik, és örökké tart. Semmit nem kötelező elkapkodni, meg követni a poor népet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!