Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor legyen "barátom"?

Figyelt kérdés

14vok,lány.

Szeretném ha lenne,deh a suliban a jóképű fiúk mind a suli "nagymenői".szal velem nem jönnének össze.az internetes 'kapcsolatban' pedig nem nagyon hiszek...

lehet h várnom kéne még vagy 3 évet de....

2012. jún. 30. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
egyet-kettőt várj még. Nem maradsz le semmiről, utána az egész életedben lehet pasid!
2012. jún. 30. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Amíg ennyire görcsösen akarod, úgy sem jön össze. Majd jön ha jönnie kell, semmivel nem vagy elmaradva. Biztosan megismerkedsz majd több sráccal, és akkor ráérsz ezen agyalni.
2012. jún. 30. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem csak a nagymenők között találsz szépet! Amúgy most nagymenő később beosztott, tehát nem feltétlen ott kell nézelődni, nézz szét alaposan, más suliban is! ;) sok sikert!Az én barátnőm is más suliba jár!

14/f

2012. jún. 30. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

"Amúgy most nagymenő később beosztott"

Ezt a bődületes baromságot honnan szülted?

2012. jún. 30. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:

hova valósi vagy? Csak mert pesten nyüzsögnek a társkeresőn. Ami azt jelenti sok a lehetőség.

18/f

2012. jún. 30. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézz utánna, ha nem tetszik! ammúgy netről van!
2012. jún. 30. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:
nem pesti.am köszkeh
2012. jún. 30. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
:D jaah, te arra a stréberes képre gondolsz:D hát az egy nagy tévhot:D Én világ éleembe 3-as tanuló voltam, most egyetemen mégis többre vittem, mint az összes strlber osztálytársam, ők még mindig csak nyaliznak össze-vissza mindenkinek, de felemelkedni nem tudnak.. De ha nem hiszed el, akkor ovlasgasd ezt: [link]
2012. jún. 30. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem egyre gondulunk! :D
2012. jún. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!