Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre fog menni a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre fog menni a kapcsolatom, de ezt nem birnám ki?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és félek , hogy anyám miatt majd tönkre megy a kapcsolatom. Nem ismerik még egymást a barátnőmmel de anyám elviselhetetlen ember.. Eddig barátnőm csak úgy volt nálam , hogy kettesbe voltunk , de hát sajnos ez mindig nem lehet igy és előbb utobb be kell mutatnom őket egymásnak. Ez nekem ciki és félek az egésztől. Ezen stresszelek folyton már enni is alig tudok. Teljsen más vagyok én itthon mint a barátnőmmel , és nem szeretném , hogy a barátnőm félre ismerjen.. Mert ahogy én ő vele viselkedek az vagyok én , de egyszerüen itthon én nem birok ebben a légkörbe normálisan viselkedni.. Anyámmal csak ketten élünk hétvégente ált. nincs itthon. És változó nagyon mikor , hogy viselkedik... Van amikor full normális de van amikor kibirhatatlan.. Ma is össze vesztünk valamin elkezdi , hogy " ide többet csaj nem jön " .. Mit tudnék tenni ? Belepusztulok ebbe és már előre félek , hogy mi lesz igy ezzel az egésszel.. Apukámmal csak hétvégén találkozok neki szivesen bemutatnám a barátnőm meg minden mert ő értelmes és az élettársa is normális. De sajnos én nem ott élek.
2009. aug. 31. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Mért nem költözöl külön? Vagy, ha ez még korai neked, akkor beszéld ezt meg apukáddal és költözz át hozzá. Meg fog érteni és szerintem bele is fog menni :) Sok sikert.
2009. aug. 31. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnállak! nagyon szar lehet neked!! :S már bocsi...:( figyelj hát nem sok mindent tudsz tenni, szerintem ülj le anyukáddal és mond el hogy mit érzel a barátnőd iránt és kérdezd meg tőle hogy konkrétan kivel/mivel/mi a baja és hogy miért nem mehet csaj a házatokba!! ennyit tehetsz!! nekem egyik jóbarátom is az anyával él és ő is kibírhatatlannak tartja az anyát és azt mondta az anyának hogyha nem változik meg akkor az apjához költözik!!!
2009. aug. 31. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
nem tudok apukámhoz költözni itt van a szobám fullra berendezve meg minden , gyerekkorom óta igy élek ez a verzió kilőve.. nekem csak az a fontos h a barátnőm megértse ezt a helyzetet és ne szakitson velem emiatt..
2009. aug. 31. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban szeret a barátnőd, ne félj attól, hogy emiatt szakítani fog veled! Téged szeret, amilyen vagy..veled van, és nem édesanyáddal! Rengeteg ilyen szülő van sajnos! Én is anyummal élek, és hát ő sem úgy áll mindenhez ahogyan kellene. A barátom is tudja nagyon jól, hogy milyen és nem is foglalkozunk vele. Elvégre nem anyummal van együtt. persze azért jobban örülnék, ha egy közvetlen, barátságos anyukám lenne, de nekem/nekünk ez jutott. Majd mi másképp csináljuk ha ott tartunk ;)
2009. aug. 31. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó ilyeneket olvasni.Tényleg nem tehetünk róla.. De annyira rossz , hogy ezt dobta a gép mert nem ezt érdemlem.. :(
2009. aug. 31. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én előtte azért megemlíteném, hogy nem egy ideális anyum van (nem panaszként, tényként) ...De amúgy nem kell izgulni. Normális lány ezért nem meszel el.
2009. szept. 1. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!