Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon valóban így érez vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon valóban így érez vagy van még valami, amit nem mond el?

Figyelt kérdés
Három hónapja voltunk együtt a barátommal, és minden nagyon jó volt, ahogy az a "nagy könyv"-ben meg van írva. Egészen múlt hét péntekig. Vártam rá egy buliban, de csak nagyon későn jött, én pedig unatkoztam és éppen egy sráccal táncoltam, amikor odaért. Amikor ránéztem, már tudtam, hogy baj van. Egész este alig szólt hozzám, utána a hétvégén nem beszéltünk, és ma egyszer csak odaállt elém, hogy vége. Azzal magyarázta, hogy túlságosan különbözünk, más világban élünk és nem szeret úgy ahogy kellene. Eddig is tudtuk hogy különbözőek vagyunk, mégsem zavarta. És nem hiszem el, hogy nem szeret, mert éreztem, nem tudná letagadni. Egyik napról a másikra bolondult meg. Azt hittem a buli miatt, de arról egy szót sem szólt. Szerintetek?
2013. jan. 22. 22:13
 1/2 Pixi3 ***** válasza:
Nem lehet hogy azért késett, mert éppen egy másik lánnyal volt? Aztán furdallta a lelkiismeret vagy ilyesmi és gondolta gyorsan véget vet mielőtt kiderülne.
2013. jan. 22. 23:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt itt senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy hogyan érez a srác. Tőle kellene megkérdezned, valljon színt előtted, hogy van-e esetleg másik lány vagy sem. Ha van, akkor se keseredj el, bár nem írtad a korodat, de gondolom fiatal vagy még, találkozhatsz még sok fiúval! Az meg csak őt minősíti, hogy nem volt teljesen őszinte.

Ha meg még sincs neki másik lány, akkor is fogadd el, lehet, hogy tényleg különböztök, és akkor még jobb, hogy most van vége, mint 10 év és két gyerek után.

2013. jan. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!