Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Előfordulhat az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordulhat az, hogy egy lány hónapokon át chatel egy fiúval úgy, hogy semmit sem érez iránta?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Az íráshoz nem kell érzelem. Sőt, a szexhez sem.
2013. jan. 22. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne lehetne?
2013. jan. 22. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De nem mindegy mit ír...
2013. jan. 22. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írom, hogy igen. Velem már előfordult és nem kicsit csalódtam abban a lányban. Írni bármit lehet érzések nélkül.

Tudom, hogy a lányokat kérdezted, de én vettem a bátorságot, és válaszoltam. Remélem nem gond. ;)

17/F

2013. jan. 22. 21:57
 5/11 anonim válasza:
88%
barátkozás céljából én is chatelek , de a pasi többet akar pedig én az elején megmondtam neki h nem "pasizni akarok" csak haverkodni dumálni . most meg már ott tartok h kínosak a beszélgetések mert nagyon nyomul egyfolytában találkozni akarna meg ilyenek .
2013. jan. 22. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, nálam csak ez fordulhat elő, ha nem ismerem személyesen. De komolyan, én nem tudok beleszeretni olyanba, akinek csak írok, nagyon maximum a kedvelés érzéséig jutok.
2013. jan. 22. 22:16
 7/11 anonim válasza:
Nem
2013. jan. 22. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én most igy vagyok vele.Pár hete irok egy pasival mimden este orakon.át mintha kötelezö lenne.1500 Km.tavolsag van köztünk.Nem.érzek iranta semmit csak egyhullamhosszon vagyunk.Jol kibeszèlünk mindent.Habár elég joképü,de semmit nem érzek baratsagon kivül.
2013. jan. 22. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jan. 22. 23:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. jan. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!