Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint, ha örömlánynak fizet az nem megcsalás, mi a véleményetek, szeret vagy tisztel egyáltalán?
ez egy ócska ősduma, aki lány bedől neki, meg is érdemli
ez a "lélekben nem csaltalak meg" párja....hát kösz...
Ő megcsinálhatja én nem, mert belém senki ne élvezzen..Pedig mindig kielégítem, ha nem is szexelünk, de orálisan igen, de ő hogy orálisan elégítsen azt meg nem akarja.
Sajnos ez igaz, nem kamu.Meg fenn van valami pajkoscsajok.com oldalon is..
"Pedig mindig kielégítem, ha nem is szexelünk, de orálisan igen, de ő hogy orálisan elégítsen azt meg nem akarja."
Hát, ezt már jól elkúrtad, itt látszik.
És mi az, hogy megmondja neked, ki élvezhet beléd, amikor ő dugdossa össze vissza, más lányok nedves puncijába?
Úgy vágnám ki...:D
Mondjuk velem kapcsolatban nem véletlenül nem jutott eddig még eszébe ilyen ötlet.
Eleve nem így kellett volna indítani, kislány! :)
Egyébként ennyit arról, hogy azokat a nőket csalják be, akik nem adnak meg a fiúnak mindent.
Soha nem vállaltam be olyat, amit nem élveztem. Mégsem csalt meg soha senki.
Azokat csalják, akik minden szóra ugranak, lehet velük bármit, hagyják magukat átverni, a többit már nem is említem...
Próbálj vele mielőbb szakítani! Később csak rosszabb lesz. Ha gyereket szülsz tőle, soha nem fogsz megszabadulni a vele való kapcsolattól, felkutat, akárhová mész. Gyerekekkel meg még nehezebb lelépni. Elzavar dolgozni, majd tarthatod is.
Csak vannak szüleid, rokonaid, testvéred, valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!