Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyából nem lesz szalonna. Vagy mégis?
Sziasztok! A véleményeteke szeretném kérni.
Van egy "ismerosom". Mindig nocsábász, csapodár típus volt. Kb. 7 éves házasok, de amíg még csak jártak, akkor is volt a pasinak állandoan alkalmi szeretoje. Egyszer lebukott...a párja adott neki egy esély, ossze is házasodtak utána.....
Eltelt kb. 1 év és a pasi újra hutlen lett, egyszerre tobb "kapcsolata" is volt, ami csak a szexrol szólt. Ha nem volt otthon az asszony, felhívta a csajokat, melyik ér rá egy menetre (bocs a kif.) Ez így ment kb. 5 évig, mígnem új áldozatot talált magának. Vele is csak szexet akart, de belesett a csapdába....beleszeretett a lányba,....olyan boldog volt vele, mint még addig sosem.
Megint lebukott, asszonyka adott neki egy utolso esélyt (van gyermekuk is).
A pasi most azt mondja, megváltozott, soha tobbé nem lesz hutlen, mert újra beleszeretett a feleségébe.
Kérdem én, lehetséges ez? Ha szinte az egész kapcsolatuk alatt - cca 15- csalta ot!
Meg tud egy ember ennyire változni, lehet a kutyábol szalonna????? :)
Láttam már kövér, zsíros kutyát, de nagyon ritka.
A megváltozáshoz ugyanezt fűzném.
8-as
Nem magamrol írtam, kulonben is no vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!