Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem? Tarthat örökké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem? Tarthat örökké eza szerelem?

Figyelt kérdés

Tehát 17 éves lány vagyok, van egy fiú akit az életemnél jobban szeretek már 2 éve. Ő volt az első és egyetlen akivel lefeküdtem. Lassan egy éve hogy elköltöztem a családommal nagyon messze tőle, tehát távkapcsolatban élünk, tervetzük az összeköltözést is. Viszont a fiú megcsalt engem. És el is hagyott pár napra, a távolságra fogva a dolgot. Aztán én visszakönyörögtem magam mert nem tudok élni nélküle. De nem tudtam hogy megcsalt. Aztán a lány akivel megcsalt kitálalt nekem mindent és szakítottam a fiúval. (annyit hozzá tennék, hogy a lányt akivel megcsalt jól ismerem, általánosba vele jártam, elég jóba voltunk...nagyon szép lány, de nem egy kis k.va ezt is jól tudom..és így még jobban fáj a dolog)

Végülis a fiú elhagyta azt a másik lányt és visszakönyörögte magát hozzám. Viszont vmiért úgy érzem nem szeret úgy mint én őt :/

Az egyik közös barátunknak azt mondta hogy csak megszokásból van velem, mert egy biztos pont vagyok neki. Eddig bármit megbocsájtottam neki, régebben is megcsalt de nem így, nem ilyen formába. Mégiscsak miért van velem ? Lehet tényleg csak megszokásból? Működhet-e ez a kapcsolat egy életen át? Én imádom őt, vele akarok élni, gyerekeket tőle... Vki volt már hasonló helyzetbe? (a fiú 19 éves)

2013. jan. 22. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki egyszer megcsalt, akkor megteszi még egyszer.

A helyedben nem bíznék benne. Főleg így, hogy nem nagyon tudtok együtt lenni, mert nagy köztetek a távolság.

Keress egy rendesem fiút és olyat aki a közeledben van :)

18/L

2013. jan. 22. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
ha már most nem működik... később hogy működhetne? nagyon kicsi az esélye, hogy megváltozna érted, főleg, hogy megmondta, hogy csak megszokásból van veled és nem szerelmből...
2013. jan. 22. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem hinném, hogy szeret téged :(

És nyugi, előbb-utóbb te is ki fogsz lábalni ebből a dologból. Szerintem túl sok fájdalmat okozott neked ez a fiú ahhoz, hogy reális indokod legyen arra, hogy ne így legyen. Tudom, ez nem a realitásokról szól. De mindenki azt hiszi, hogy örökké tarthat a kapcsolata, aki szerelmes, viszont a szerelemhez hozzátartozik, hogy elmúlik. Biztos vagyok benne, hogy a fiút, akivel majd ténylegesen leéled az életedet, és gyerekeitek lesznek, ezerszer jobba fogod szeretni.

Sok sikert! :)

2013. jan. 22. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:

De nekem ő az életem! :(

Meghalnék érte.

2013. jan. 22. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:

erre csak azt tudom mondani..

szerencsés az a srác hogy egy ilyen szerelme van.

2013. jan. 22. 16:54
 6/7 Pretty Ballerina ***** válasza:
Hát, össze fogja még törni a szíved...
2013. jan. 22. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nélküle fogsz meghalni, hanem azért, amiért veled fog csinálni, mert csak megcsalásokat fog felhalmozni. Egyre idegesebb, feszültebb leszel.
2013. jan. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!