Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi analfabéta vagyok?
Hát pedig hidd el, nekem te volnál az álomnő. Soha! soha egy virágot, képet, díszt nem raknék ki a lakásomba! a környezetemben lévő nőnemúektől meg agybajt kapok, hogy mindent karácsonyfának kezelnek, díszítgetnek, zsúfolnak ,cicomáznak. Egyszerüen nem jó pasasokkal kezdtél, de én érzem, tudom,hogy a férfiak zöme le se szarja az ilyen apróságokat.
Egy normális férfinek gyönyörű nőies csinos nő kell testileg, olyan gondolkodással, olyan világhoz való hozzáállással mint pont mi magunk a férfiak. Így sokkal kikalkulálhatóbb minden, sokkal símulékonyabb egy ilyen nő, nincsenek összezörrenések, kiszámíthatatlan érzelmi hullámzások és egyéb francok. Lehet hogy a többi nyafogi agybajos nőagyú maca közt fehér hollónak tartod magad, de pont hogy különleges egyed vagy! ne akarj megváltozni, de persze te döntessz magad felől. Nel egyél unalmas tucatmaca, azok olyan semmilyenek. Alapvetően nem bírom a nőket, csak a testüket akarom, de lélekben dögunalom mind.
Azok a férfiak akik egy idő után hanyagolják a nőjüket mind így vannak ezzel mint én. MErt nem tudják mentálisan partnerként kezelni őket, mert CSAK EGY UNALMAS NŐ, semmi több. Nem elvtárs az élet dolgaiban mint egy azonos nemű. Te viszont pont jó vagy így ahogy vagy. Nálam mindig is a rugalmasság volt a legfontosabb tulajdonság egy nőben és nem az idióta érzelgőssége.
Szerintem ez egy nomrál nő mellett is végbemegy a párok 70% ával. Azért a nemi vágy lelankad, az elég kemény szakítóok tud lenni szerintem. A normál gondolkodású nőkkel ugyanúgy megesik, ez nem a jellemed miatt van szerintem. Én is elhagynék egy olyan nőt,aki már nem izgat annyira mint rég. Tudom, most aljadéknak tünök, de leszarom:) nemiség a lényeg. Bizots nem lélekben volt a gond ott sem. Megnézném én,hogy ezek a fickók amikor az aktuális nénijeik is elérnek az unódási stádiumban, hogy na fognak megpattanni ismét.
Nem hiszek egyébként a hosszú együttlétben, én NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN úgy gonolom,hogy a viszonyok zömének max! 1 , 2 év a kihordási ideje, után mehet a levesbe kategoria. CSak max a kényszer, a szarullét pénzügyileg, a kölök aki összeköti őket. Kivételek nyilván mindig vannak. De ez nem azért van,mert a nő nem nőagyú. Hanem mert a neurózis az agyadban, a szaporodási ingerenciának ennyi a kimúlási ideje általában. Utána a férfifarok oltana már másik nőstényt.
11-es vagyok:)
Igen,idáig elég sz.r kapcsolataim voltak,lehet,h ennek hatására nem izgat különösebben a szex.Nem tudom...Viszont azt igen,h szex nélkül jól elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!