Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne esélyetek egy sokkal jobb csajjal járni, mint a barátnőtök, mit tennétek?
Tekintsünk el attól az időszaktól, amikor még tart a lángoló szerelem... mondjuk néhány éves kapcsolatot nézzünk, ahol amúgy minden stimmel.
Én most sajnos ilyen helyzetbe kerültem, megismertem egy lányt az egyetemen, PhD hallgatóként tartok ott órát, ő segítséget kért tőlem a vizsga előtt. Igazából már első ránézésre nagyon tetszett, mikor először láttam az órán, de miután most sokat tudtunk beszélgetni és ott ült mellettem, fúú hát ilyen óriási vonzalmat még soha életemben nem éreztem. És emellé egy nagyon kedves, jó humorú lányt képzeljetek el, szóval azon kívül, hogy tökéletes a külseje, a személyisége is nagyon vonzó.
Ennek ellenére úgy voltam vele, hogy nem foglalkozom vele (bár ez a segítségkérése még decemberben volt, azóta se megy ki a fejemből egy percre se), de most pár napja írt nekem, hogy milyen nagy hatással voltam rá, és szívesen találkozna még velem. Felhívtam ezután, elmondtam, hogy nekem ennyire még senki nem tetszett (ezt talán nem kellett volna, de így van), de van barátnőm, és így nem szeretném, hogy találkozgassunk. Azután írt még egyszer, hogy szerinte abban még nincs semmi, ha egyszer kétszer találkozunk, ha már tényleg ennyire tetszem neki, megígéri, hogy nem fog hozzám érni meg semmi.
Erre nem tudom mit kéne lépnem, én egyébként tipikusan oylan srác vagyok, aki senkinek nem tetszik, erre jön egy ilyen lány, akiről álmodni se mertem volna eddig...
Tudom, hogy szemétség, hogy róla álmodozom, de örülnék olyan válaszoknak, akik tényleg beleélik magukat a helyzetbe, és az alapján adnának tanácsot.
26F
De hogy tudnám őt elfelejteni? Annyira szemétnek érzem magam, nem merek szinte a barátnőm szemébe nézni, mert úgy szégyellem magam. Ez így nem mehet sokáig.
Én is tudom, hogy el kéne őt felejteni, de mégis hogyan?
Én is lecseréltem a páromat múlt tavasszal egy látszólag jobb fiúra... aztán kiderült hogy az a jó nem is annyira jó, el is hagyott nagyon hamar, s bár hiába fogadott vissza a régi akinek 4 éven át én voltam a mindene, már nem volt ugyanaz mint azelőtt és dobott egy másik lányért... többek között azért is mert már nem tudott bennem ezek után megbízni, hiába nem csaltam meg...
Csak tanácsot adhatunk... én azt mondom ha igazán szereted még a régi párodat akkor nagyon jól gondold meg hogy eldobod-e csak úgy egy új szerelemért...
27L
Hűűű, jó kérdés, én is alig várom, hogy ősztől a "gyanútlan" lányokat oktassam ;)
Amúgy szerencsére én még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy kapcsolat alatt bukkant fel egy elbűvölő lány. Viszont olyanba már igen, hogy éppen egyedül voltam, amikor jelentkezett az illető, így nem is dilemmáztam sokat. Az első hónap csodás volt, utána viszont egyik napról a másikra felszállt a rózsaszín köd és nemsokára vége is lett a dolognak.
Na, ez ciki lett volna, ha egy néhány éves kapcsolatból léptem volna ki a lány miatt...
Szóval az élet nem egyszerű és nem is tudok mit tanácsolni. Lehet, hogy a másik lány lenne életed párja, de az is benne van a pakliban, hogy csak egy rövid fellángolás lesz a dologból. Biztos, hogy előre nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik lesz.
25F
gondolatban már rég elhagytad a barátnődet. én mire a szöveg végére értem konkrétan a problémát is elfelejtettem, hiszen egy szót nem írtál róla.
hagyd ott
Én sosem jönnék össze olyan lánnyal, aki nem tökéletes az igényeimnek csak azért, hogy legyen valaki.
Ez a kapcsolatod már így is válságban van, szóval lépj, mert különben eléggé sokáig azon fogsz gondolkozni, hogy miért nem léptél, nem adtál esélyt magadnak arra, hogy igazán boldog lehess.
Bár nem tudom, h milyen PhD-d van, mert ez szerintem tök egyértelmű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!