Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elutasít ( noha tetszek neki, mert mondta), de nem akar járni velem, jobb ha nem nyomulok, igaz?
hasonló nekem is csak: "aranyos" vagy de még nem ismerlek...
őszintén: téll nem tudom mit csinálj:P
Ehh... nem tudom, nálatok hogy történt az eset, mindenesetre átérzem a helyzeted... Engem heteken át szédített egy srác, egész belehabarodtam, aztán bevallotta, hogy barátnője van. :P
Nem tudom, mit tegyél. Én a fent említettel csúnyán összevesztem, és most búslakodom, mert hiányzik. Hát, ez van. :/
Sok sikert azért, akármit is teszel!
L/20
figy, 16 évesen voltam ilyen helyzetben.Hagytam a fenébe. Pedig akkor MÉG NEM volt barátnője. Beszélgettünk, de nem engedtem magamhoz közel, mondtam neki, hogy vagy mindent, vagy semmit...aztán megjelentem párszor előtte egy másik fiúval...és persze felébredt a vadászösztön...mint minden férfiban...szerelem nem lett belőle, de jó élmény volt, hogy orránál fogva vezettem, és még csak nem is tudott róla..
Amúgy meg...míg barátnője van, SEMMIT!!!A csókhoz két ember kell...ha te tiszteletben akartad volna tartani a másik leányzót, elfordítod a fejed, elhúzódsz tőle.Ennyi.
Jah, és az én akkori kalandom még ma is egyik legjobb barátom.De a kíváncsiság (mivel megismertük egymást 'úgy' is), végérvényesen elmúlt.
Szall sztem, míg kapcsolata van semmit se tegyél, ha szétmennek akkor is csak, ha ő akarja...addig meg húzd az agyát egy másikkal, és látni fogod, komolyan érdekled-e.Mert ha igen, tuti nem hagyja szó nélkül.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!