Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mostanában kb. semmit nem akar csinálni. Mit tegyek?
Most pl. lesz a városban egy ilyen "bál" élőzenével, műsorral, mindennel, az egész haveri társaságunk ott lesz, de nem akar jönni...
Múltkor mondtuk neki szüleimmel, hogy jöjjön velünk nyaralni, de nem akar jönni...
2 hónapja feküdtünk le először és utoljára, azóta mondom neki hogy menjen el vagy menjünk el, vegyen/vegyünk óvszert, aztán hát jó lenne azért újra... de "majd".. (petting szokott leni úgy hetente/kéthetente)
Semminek nem tud örülni, és abszolút nem motivált semmire.. Pedig néha meg nagyon tud lelkesedni minden apróságért, és tesója azt mondja, nem is látta még ilyen negatívnak...
Azt, hogy miért ilyen, nem hajlandó elmondani.. se azt, hogy miért nem jön el ide-oda.. Ha rákérdezek, akkor annyit válaszol, hogy "mert csak"..
Nagyon szeretem őt, és tudom hogy ő is engem, de ez kezd elég rosszul esni.. Mit csináljak?
19/L (és 19/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!