Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK ti összeköltöznétek a barátnőtökkel ilyen esetben?
Tegyük fel, hogy már 3 éve együtt vagytok. Nem éltek ugyanabban a városban. Most adódna egy lehetőség az összeköltözésre, mert a nő abban a városban kap munkát, ráadásul ugyanannál a cégnél, ahol te is laksz dolgozol. A nő már nagyon szeretne összeköltözni, szeretne közösen albérletet kivenni.
Ti összeköltöznétek a barátnőtökkel, vagy inkább maradnál még otthon a szüleidnél, hogy spórolhass és többet tudj félretenni az elkövetkezendő életedre?
24 éves emberekről van szó.
Szerintem is az lenne a normális, hogy enni idő után ilyen helyzetben már a párod ajánlja fel az összeköltözést.
Ha nem tette, az nem a spórolás miatt van, hanem mert fél. (Ez nem jelenit azt, hogy nem szeret.)
Én a helyedben nem erőltetném a dolgot, kivennék egy albérletet, és szépen lassan egyre több időt töltene nálam. Így lenne időtök megszokni az új helyzetet. Szerintem max 3 hónap és ő mondaná, hogy költözzetek össze. (Ha nem, akkor már lehet, hogy tényleg gond van).
Ha a pasi 3 év után még nem akar költözni,akkor nem erőltetném.Maradjon anyucinál,Te meg keress más pasit magadnak, mert csak a fiatal éveidet pazarolod rá!
Nem tizenéves már, mire vár??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!