Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ez számotokra egy idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez számotokra egy idő után unalmas, vagy épp az ilyen a tökéletes? (lent)

Figyelt kérdés

Pl a barátnőtök szép, csinos lány, de viszont eléggé csendes, visszahúzódó, tőleg társaságban(konkrétan suliban) tehát nem beszél állandóan a lányok körében sem, nem felszabadult csak a szűk baráti körben, na meg mikor veletek van, és sok időt tölt veletek akkor sokat lehet vele hülyülni, beszélgetni és hasonlóak.

Akit érdekel arról van szó, hogy azt érzem néha, hogy nem vagyok elég jó Neki, talán unalmasnak tart... Nem mondanám egy csendes fiúnak, szeret sokat hülyülni, barátai közt olyan beszédes, viszont mikor velem van megváltozik.

Nem vagyok olyan mint a többi lány a környezetemben, akik akármikor tudnak beszélni valamit, és úgy érzem eléggé komoly is vagyok...Most is kicsit bizonytalan vagyok, mert mikor barátaival van annyira más, és felvágós meg minden....velem nem és olyan érzésem van mikor együtt vagyunk, mintha én 'visszahúznám' és nem tud önmaga lenni mellettem(velem is löki néha a hülyeséget,csak nem úgy),ezért majd egy unalmas régimódi lánynak fog tartani, és majd keres egy 'érdekesebbet' Lehet,hogy hülyeség, de néha tényleg ezt érzem, ezért kérném a tanácsokat, hogy mindegyik fiú így viselkedik, és nincs értelme ilyenekre gondolnom? (bocsi, hogy hosszú lett...remélem érkeznek normális válaszok)

2013. jan. 20. 15:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

azért tettem így fel a kérdést, mert itt többször is olvastam, hogy olyan kérdésekre mint pl: melyiket választanátok: csendes visszahúzódó lány, vagy felvágós és dumás, többnyire azt válaszolták, hogy a csendes lányka a nyerő.

Nem értem ezt az egészet...(első barátom, nem tudom mennyire számít, lehet azért vannak ilyen fura gondolataim:/)

2013. jan. 20. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha veled van, akkor azért szeret, amilyen vagy. Egy idő után majd egyre jobban megnyílsz előtte, nem leszel ennyire gátlásos. És egyik fiú sem viselkedik ugyan úgy társaságban, mint amikor csak a barátnőjével van. Más közeg, más viselkedés, ez mindig így megy
2013. jan. 20. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:

A saját helyzetemből kiindulva én úgy gondolom, hogy inkább melletted mutatja meg az igazi énjét. Az ember összetett személyiség, sokszor szeretünk másoknak érdekesnek tűnni, és úgy érezzük, hogy produkálnunk kell magunkat. Melletted nem érzi ezt, le tud nyugodni, el tudtok lazulni, és nem kell megfelelnie senkinek, neked megmutathatja ezt az oldalát is.

Azért gondolom ezt, mert nálunk is én vagyok a csendesebb, barátom pedig egy igazi társasági ember, de velem, úgy viselkedik, ahogy azt te is leírtad.

2013. jan. 20. 15:37
 4/14 anonim ***** válasza:
2 -es gondolatmenetét csak alátámasztani tudom, azért más veled ,mert jól érzi magát veled, vissza fogod a "rossztól" és meletted tud nyugodt lenni :)
2013. jan. 20. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne unalmas, egy csendesebb barátnőt sokkal inkább el tudnék képzelni magam mellé. :)
2013. jan. 20. 15:40
 6/14 A kérdező kommentje:

mindenkinél így van?

Csak mert többször láttam dumálni vagy épp közösségi oldalon dumálni a haverjaival, vagy épp más közömbös lányokkal, és teljesen más volt, és arra gondoltam, hogy én nem is ilyennek ismertem meg.

2013. jan. 20. 15:43
 7/14 A kérdező kommentje:

értem.

Tényleg azt tapasztaltam, ahogy leírtátok, csak nem tudtam igy megfogalmazni, hogy produkálja magát a többiek előtt, mindent bevet hogy érdekes legyen, míg velem visszafogott, csendesebb.Akkor ez az igazi énje? Én attól féltem hogy előttem nem mer önmaga lenni...

akkor velem nincs baj? vagyis nem akar majd olyan barátnőt, amilyen ő is társaaságban?

2013. jan. 20. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő viselkedés hozzá tartozik, de az egy sokkal bensőségesebb viselkedés, amit akkor mutat, mikor veled van. Gondolj csak bele, milyen lenne, ha veled is olyan lenne, mint a haverokkal? Na akkor kezdhetnél aggódni.:) És egyébként nem véletlenül van együtt pont veled, nyilván szereti hogy ilyen vagy. Ne legyél ennyire bizonytalan.:)
2013. jan. 20. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Az első bekezdésben foglalt tulajdonságokkal rendelkező lányra vágyom, de nincs. Ergo, dehogy volna unalmas.
2013. jan. 20. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok. én azt vettem észre, hogy a srácok valahol "apáskodnak" felettem ezért, és mindegyik kidobott egy idő múlva.
2013. jan. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!