Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érzékeltessem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzékeltessem a barátommal, hogy mennyire tökéletes a szememben?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja vagyunk együtt, szóval semmiképp nem szeretnék túlzásokba esni, de eddig egy kapcsolatom volt korábban, az 4 évig tartott, és őszintén már fogalmam sincs, hogy egy kapcsolat elején hogy is mennek ezek a dolgok. :)

Eddig olyan magabiztosnak tűnt, elégedettnek magával, nem gondoltam, hogy különösebben dicsérgetnem kéne, de jobban megismerve tudom, hogy hiába tűnik ilyennek, nem az cseppet sem. Szeretném, ha tudná, hogy mennyire jó társnak tartom, mert tényleg pont olyan, mint amiről mindig is álmodtam! Nem gondoltam, hogy létezik ilyen férfi, mint ő, és szerintem neki fogalma sincs róla, hogy ő ennyire kivételes.

Légyszi segítsetek, hogy ilyenkor milyen gesztusok, dicséretek azok, amik még nem koraiak. :)

21L

2013. jan. 16. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem mindenkinek jól esik az elismerés, a férfiak inkább a teljesítményükre büszkék, tehát ha valami olyat csinált, ami tetszett neked, ne késlekedj a pozitív visszajelzésben. (ha segített, megköszönni, jó volt a film, az étterem, ahová vitt, jól érezted magad vele egy bizonyos programon, jó humora van, szeretsz vele lenni) Sok sikert!
2013. jan. 16. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki ilyen kérdést feltesz, annak ez nem jön a szívéből, és szinházat játszik. Ne tedd, mert csak te leszel kellemetlen elyzetben ha kiderül, és lelepleződsz.
2013. jan. 16. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha úgy látod ő is hasonlóan érez ( - nem fogod elrettenteni ), nyugodtan elmondhatod neki, hogy mennyire kivételes a szemedben, milyen jól érzed magad vele, közben bújj oda hozzá. De szerintem ezt belül érezned kell, hogy mi az amit épp nagyon kimondanál... és azt mondd. Nem kell sokat beszélni, elég egy rövid, tiszta vallomás. Ha nem minden naposan, de folyamatosan éreztetjük a másikkal, amit érzünk, sosem kételkedhet, hogy vajon még áll-e, amit egy hete mondtunk..:) Az is jó, ha apró dolgokról elmondod, hogy jól estek, nagyon tetszettek neked.
2013. jan. 16. 12:57
 4/5 A kérdező kommentje:

jaj ugyanmár, nem színház, és szerintem ezt te magad se gondolod komolyan! :)

Azért tettem fel a kérdést, mert nagyon sokszor mondanék neki ilyesmiket legszívesebben, alig tudom magamban tartani, meg ő is mindig mond ilyesmiket nekem, de én valahogy túlzottan gátlásos vagyok, és nem merem kimondano sokszor.

Mondjuk mióta vele vagyok úgy érzem nagyon sokat vesztettem a gátlásaimból, de még van hová fejlődnöm bőven...

2013. jan. 16. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
1 hónap után még korai sztem:) de mond neki szóval,az a biztos!
2013. jan. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!