Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
A történet a következő: Egy hónapja jöttem össze egy lánnyal, és nagyon szeretem, de sajnos ma szakítottunk. Azért mert az unokatesója telebeszélte a fejét, állítólag rokonok vagyunk(vérszerinti biztos nem!), és hogy nem olyan vagyok mostanában, mint ahogy megismert. Szerintem ő már nem szeret engem, de én még mindig, és szeretném visszakapni. Segítsetek!!!2009. aug. 30. 22:18
11/12 A kérdező kommentje:
16:43-nak: azt inkább nem mondanám el, mert lehet hogy olvassa ezt az oldalt, és akkor tuti lebukok... az a lények hogy oda megyünk ahol összejöttünk.. persze úgy hogy nem tud róla.. lehet hogy nem értitek, de az apja és az én őseim sokat járnak el vhova.. és a lány is imádja ezt, és általában megy a faterjával...
2009. aug. 31. 19:32
12/12 A kérdező kommentje:
az lett volna a tervem, hogy a faterja szokott hívni horgászni, és általában ő is ott van. és elmegyek, mert a tiszán jöttünk össze, és előtte alig ismertük egymást. de már rég nem aktuális, kiderült hogy nem unokatesója beszélte tele a fejét, csak nekem ezt mondta a barátnőm, tehát hazudott. és ilyen lány nem kell nekem. + most egyik osztálytársammal akarok összejönni.
2009. szept. 13. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!