Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
A történet a következő: Egy hónapja jöttem össze egy lánnyal, és nagyon szeretem, de sajnos ma szakítottunk. Azért mert az unokatesója telebeszélte a fejét, állítólag rokonok vagyunk(vérszerinti biztos nem!), és hogy nem olyan vagyok mostanában, mint ahogy megismert. Szerintem ő már nem szeret engem, de én még mindig, és szeretném visszakapni. Segítsetek!!!2009. aug. 30. 22:18
1/12 anonim válasza:
Sehogy mert ő már az én csajom.Bocsi
2/12 anonim válasza:
az a baj h még csak 1hónap,s a lány nembiztos h még szerelmes,pláne hogy igy tele lehet beszélni a fejét. az a baj h minden ember más,de nekem a szerelmes fiu ha akar, olyan ha kidobom az ajtón bemászik az ablakon. szóval érted? de nem tudom h ő mennyire szereti ha igy nyomulsz,hogyan viselkedik veled,mit mondtak még neki!
azért kicsit durva aki telebeszélte a fejét. nameg h aakkor ha beakar kavarni vki majd h azt mondja láttak téged más csajjal és szakitson veled akkor ő egyből hallgat rá és otthagy??hát nehéz ügy.
3/12 anonim válasza:
Azt írtad,hogy "Szerintem ő már nem szeret engem" ebben benne van a válasz.Ha már nem szeret akkor sehogy,akármit csinálhatsz nem fog visszamenni hozzád,ha meg mégis akkor sem lesz belőle normális kapcsolat.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, de szeretném megint felébreszteni a szerelmét. Amikor összejöttünk akkor még szeretett, nem tudom hoy mi lett vele. Másik pasi biztos nem, mert ő nem ilyen.
2009. aug. 30. 22:35
5/12 A kérdező kommentje:
Elsőnek: ki vagy te?????????
2009. aug. 30. 22:35
6/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy a pasija lennél, mert még csak ma szakítottunk, és azt se tudod kiről van szó. Vagy ha tényleg, akkor léci mond már meg, melyik városban lakik!!!!
2009. aug. 30. 23:22
7/12 anonim válasza:
Amelyik szerelem elmúlik 1 hónap alatt az nem szerelem hanem fellángolás!!!! szerintem a csaj csak kifogásokat keresett hogy miért szakítson veled. úgyhogy felejtsd el, ez a legjobb amit tehetsz!!!
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, de azért mégegyszer megpróbálom. Csak sajnos az úgy nem fog menni hogy odamegyek hozzá és mondom neki hogy próbáljuk meg megint. De maradt még egy mentőötletem, ahoz viszont türelem kell.
2009. aug. 31. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!