Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kihasználj azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasználj azt, hogy nagyon szeretem, vagy ő is érezhet valamit?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerem a srácot,de eddig csak barátok voltunk.Igaz én titkon szerelmes lettem belé.Neki azonban volt barátnője,de már szakítottak kb.1hónapja.Pár hete pettingeltünk először azóta többször is előfordult már.Most hétvégén ottaludtam nála és volt szex is.Nagyon belezúgtam ebbe a fiúba,viszont ő azt mondja,hogy csak barátként szeret és még mindig szereti a volt barátnőjét.A mi kapcsolatunk is nagyon elmélyült,nagyon jóba lettünk,ő lett a bizalmasom,mindent megbeszélünk.Naponta órákat telefonálunk,ha nem találkozunk és nem is beszélünk pár napig akkor hiányoljuk egymást.Vele járok ide-oda.Olyan mintha járnánk,de valahogy mégsem.

Engem viszont két dolog bánt nagyon,az egyik hogy a barátai,ismerősei előtt csak barátként viselkedik velem,azt mondta nem akarja,hogy tudják,hogy valami van köztünk.Szóval nem akar,a barátnőjeként bemutatni :( A másik dolog,hogy előttem flörtöl és ölelget más lányokat.

Mit csináljak ebben a helyzetben?Nagyon szeretem,úgy érzem ő a mindenem:(

2009. aug. 30. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy szereted, és zavar hogy ilyen veled, állitsd döntés elé...benne van a pakliban h nemet mond...de akkor tudod hogy nincs értelme belezúgni méginkább... és ha igent mondd akkor meg..;)
2009. aug. 30. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Ha élvezted a szexet, és akarod, akkor b*szasd magad, mint egy ribanc!!! xd

Na most a lényeg ;) Megdugott, de nem néz a barátnőjének???? Dobd ki, s nézz valami normális fiú után! ;) Bocs az offért :)

2009. aug. 30. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
na szerinted? lefekszel egy olyan sráccal, aki még mindig a volt nőjét szereti, akkor szerinted mi a szitu???? temeg jól belezúgtál....hát ez itt a gebasz látod, h ész nélkül feküdtök le srácokkal, és virul a fejetek, h jajj, dejó, lefeküdtem vele, aztán meg kapcsoltok, h bazz, ez nemis szeret engem, csak szexelni akart egyet. ennyi.
2009. aug. 30. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc!Már 18 elmúltam és nekem ő volt az első minden téren:(
2009. aug. 30. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
nemmondtam h ribanc vagy, dehamár elmúltál 18, és ráadásul ő volt neked az első, aki a volt barátnőjét szeretik, és nemis jártok.....hát sztem inkább gondolkozz el kicsit, de ne azon h mért kezel téged barátként, és mért ölelget más lányokatz, hanem úgy inkább magadon.
2009. aug. 30. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván Te is olyan kapcsolatra vágysz, ami megbízható, és egyértelmű szándékok alapján nyugszik... hát, ez a srác viszont tutira nem. Szerintem valóban keresned kellene egy olyan embert, akinek kézzelfoghatóbbak a szándékai. Ő még éretlen lehet az ilyen "felnőtt" dolgokhoz:)
2009. aug. 31. 08:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazából én abban bízom,hogy majd idővel belémszeret.Van rá esély szerintetek?
2009. szept. 1. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Te nem vagy ribanc! Az a r*ibanc, aki írta neked!

T naív vagy iszonyatosan! A r*ingyó az a szerelmed, aki megd*ugott úgy hogy nem is szeret!!!!

VEDD MÁR ÉSZRE HOGY KIHASZNÁLNAK!!!!!

MONDTA IS A SZEMEDBE, MIT VÁRSZ TŐLE?

A pasik k*urvák, és a csajokat csak lefektetni akarják...nem hiszem el, h 18 évesen ennyire b*uta vagy, ne haragudj. Nem szeret, és nem is fog. Keress egy normális ürgét, aki szeret is legalább!

L.25

2009. szept. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!