Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalomhiány tényleg megnehezíti a párszerzést? (kapcsolatteremtés, ismerkedés, flört)
Nem feltétlen! Én is önbizalomhiányos vagyok, régen gyerekként egy későnérős jellemű fostaliga kisgyerek voltam, akinek sikerült teljesen megváltoznia, akit mára éveken át elismertek érdek nélkül és magam részéről nagyon is elégedett vagyok magammal, amiért megközdöttem.
Mégsem megy a nőzés, képtelen vagyok a mai napig egy mondatot is szolni egy nőhöz, ugyanúgy rettegek az elutasítástól /alaptalanul kb./ mint régen gyerekkoromban a csalódás fájdalmától.
Jellemfüggő tehát. hiába válsz te akár egy supermanná is, legalábbis ezerszer különbbé mint rég, olyanná amit látsz,hogy a kedvelt tulajdonságok kategoriában benne van bőven, de mégis nem megy semmiféleképp az ismerkedés, nemhogy nőkkel főleg, de még azonos neműek haverkodási szintjén sem.
Egyszerüen ez egy antiszoc jellemvonás, amin szerintem nem nagyon! lehet segíteni. Persze javulhat,de sose leszel egy társaság centruma!
Az önbizalomhiány egy jó táptalaj arra,hogy évek során szétessen a személyiséged, és egy totál társadalomkerülő, végletekig zárkózott, megkeseredett szar jellem égjen bele az elmédbe az évek során, amit már feljavult állapotodban sem nagyon tudsz "levetkőzni"
Egy szó mint száz, el vagy kapálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!