Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az önbizalomhiány tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiány tényleg megnehezíti a párszerzést? (kapcsolatteremtés, ismerkedés, flört)

Figyelt kérdés
(és a rutin/tapasztalat hiánya ezekben?)

2013. jan. 20. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, de még mennyire! :(
2013. jan. 20. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Naná, hogy!! Nem is kicsit...
2013. jan. 20. 09:08
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Az önbizalom pedig önismeret útján fejleszthető, és annak ellenére, hogy rossz dolgok (is) történnek veled, szereted és elfogadod magad. (ez nem vonatkozik a bunkókra, de nekik általában van önbizalmuk)
2013. jan. 20. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
igen. úgy nagyon nehéz párt találni ha nincs önbizalmad. de mindig tapasztalatok,elutasítások stb. alapján szerezheted az önbizalmat
2013. jan. 20. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Annyiban igen, ha az önbizalomhiány miatt kezdeményezni se mersz.
2013. jan. 20. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon is, sosem választanék olyan párt magamnak akinek folyton megerősítés kell és nem bízik magában nem azt mondom hogy nagydumásnak vagy egoistának kell lenni de egészséges adag önbizalom kell az emberbe
2013. jan. 20. 09:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen! Én is önbizalomhiányos vagyok, régen gyerekként egy későnérős jellemű fostaliga kisgyerek voltam, akinek sikerült teljesen megváltoznia, akit mára éveken át elismertek érdek nélkül és magam részéről nagyon is elégedett vagyok magammal, amiért megközdöttem.

Mégsem megy a nőzés, képtelen vagyok a mai napig egy mondatot is szolni egy nőhöz, ugyanúgy rettegek az elutasítástól /alaptalanul kb./ mint régen gyerekkoromban a csalódás fájdalmától.

Jellemfüggő tehát. hiába válsz te akár egy supermanná is, legalábbis ezerszer különbbé mint rég, olyanná amit látsz,hogy a kedvelt tulajdonságok kategoriában benne van bőven, de mégis nem megy semmiféleképp az ismerkedés, nemhogy nőkkel főleg, de még azonos neműek haverkodási szintjén sem.

Egyszerüen ez egy antiszoc jellemvonás, amin szerintem nem nagyon! lehet segíteni. Persze javulhat,de sose leszel egy társaság centruma!

Az önbizalomhiány egy jó táptalaj arra,hogy évek során szétessen a személyiséged, és egy totál társadalomkerülő, végletekig zárkózott, megkeseredett szar jellem égjen bele az elmédbe az évek során, amit már feljavult állapotodban sem nagyon tudsz "levetkőzni"

Egy szó mint száz, el vagy kapálva!

2013. jan. 20. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Hasonlóan érzem én is mint az utolsó, így voltam ezzel én is odáig egyet is értek, hogy teljesen nem lehet levetkőzni lesznek helyzetek ahol mindig benned lesz a félsz de szerintem ettől még egyáltalán nem kell lehúznia magát az embernek a wc-n. Attól, hogy nem lesz társaság középpontja még lehet sikeres és kedvelt ember ennek is vannak fokozatai. Szerintem igenis előre lehet lépni benne ha fejlődsz és változol.
2013. jan. 20. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenki rutintalan az elején. De vannak akik ezt jól elfedik önbizalommal. Az átlag emberek persze végigszenvedik ezt, dehát valahol el kell kezdeni :)
2013. jan. 20. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:
én is az voltam, változtattam, össze fog jönni egy csaj. Önfejlesztő könyvek és csajozó könyvek kellenek
2013. jan. 20. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!