Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadt ki, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki, vagy én voltam vele bunkó?

Figyelt kérdés

17L 19F

A barátnőm elkezdett iszonyatosan féltékenykedni rám pár hónapja,de nincs oka,és ezt 100x elmondtam neki!

Belenéz a telefonomba,visszanézi a naplózott beszélgetéseket,mondván,hogy biztos megcsalom,csak mert van egy osztálytársnőm,aki arra lakik amerre én,és vidéken lakunk,együtt szoktunk ülni a vonaton,mindketten egy útvonalon utazunk,Pesten tanulunk csak ő egy megállóval arrébb,én meg előbb.Szoktunk helyet foglalni egymásnak,mivel ahol én szállok fel,szintén sok tanuló,dolgozó szál fel,meg jobb társaságban utazni,mint egyedül.Barátnőm,ezt megtudta,nem is tagadtam,ugyanezt mondtam neki is,hogy foglaljuk egymásnak a helyet,és nem akarunk 70km-et egyedül utazni,csak beszélgetni szoktunk.

Ő ideges lett,és azt kérdezte "mire fel?",erre a hangnemre én is ideges lettem,és ezt mondtam "nem b@szni szoktunk,hanem együtt utazni!".Vitáztunk vagy fél órát,majd hazament.

Másnap kibékültünk,majd megnézte a facebook adatlapomat,

és meglátta hogy az osztálytársnőmet felvettem,erre elkapta az ideg,és megint leállt velem veszekedni,hogy most ezt mégis hogy gondoltam,miért nem csávókkal utazgatok,miért egy béna csajjal?

Erre azt feleltem,hogy az osztályból csak mi ketten járunk egy helyről,mások más útvonalról járnak,Nyugati,Déli Pu.

Azt mondta hogy lecarja,mondjam meg neki,hogy utazzon egyedül!

Erre már kicsit ideges lettem,hogy meg akarja szabni,hogy mit tehetek,és mit nem,lekevertem neki egy pofont,ő meg hazaviharzott,visszajött hogy itt hagyta a táskáját,én meg utána dobtam. Annyira ideges voltam,hogy rendesen remegtem,és utána kiabáltam,hogy felejtsen el.

2013. jan. 19. 17:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Hisztéria ellen tényleg használ a pofon.....na meg azt írja nem teljes erőből adta!

A leírtak alapján én egyáltalán nem gondolom hogy a kérdező egy agresszív állat lenne,csak még nem találta szemben magát egy ilyen idegbeteg lánnyal,mint ez a csaj.........

2013. jan. 19. 18:14
 22/34 A kérdező kommentje:

ma 18:13

Értem,nem magyarázkodok,de irtó szánalmas lehetsz te is,nyugodj bele!

Szóval tűrjek neki,kihasználta hogy szerettem,hogy nem zavartam el,folyamatosan idegelt,megkértem hogy menjen el,

de ő maradt,és üvöltött velem,aztán meg ő csodálkozott hogy egyszerre már nem bírtam tovább,és kapott tőlem egy pofont.

Gondolom te is azokhoz tartozol,akik miután az őrületbe kergetik a párjukat,még az lesz a szemükben a hibás ha lekever egyet.....

2013. jan. 19. 18:18
 23/34 A kérdező kommentje:

Mert ha kilöktem volna erőszakkal,és azt írtam volna le,akkor abba nem kötöttél volna bele??????

Légyszíves kattanj le basszus a témáról,így is megnyugtatásra vágynék,nem vádaskodásra!

2013. jan. 19. 18:19
 24/34 anonim ***** válasza:
sajnálom, de megnyugtatást nem fogsz kapni, ha egy állat vagy. a megnyilvánulásaidból is azt látszik, hogy egy butuska, primitív alak lehetsz. szégyen, hogy egyetemre járhatsz... :/
2013. jan. 19. 18:28
 25/34 A kérdező kommentje:
Te jó ég......reménykedem benne,hogy sosem akadnak többé olyan lányok az utamba,mint te,meg mint a volt barátnőm........
2013. jan. 19. 18:31
 26/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne foglalkozz vele! Feleslegesn bosszankodnod rajta. Szerinte állat vagy, néhányunk szerint meg nem. Ha valaki megállás nélkül hisztériázik és nem képes leállni, akkor bizony a pofon kijózanítja. Kétlem, hogy ettől sz*r ember lennél.

Már írtam korábban, keress magadnak egy értelmes lányt, őt meg hagyjd a francba.

2013. jan. 19. 18:33
 27/34 anonim ***** válasza:

Én megnyugtatlak kérdező!

Kerüld az ilyen beteges féltékeny lányokat,és nem vagy primitív!

Gondolom a 80%-os olyasféle lehet,mint a te volt párod,a nőknek mindent szabad,mi pasik meg csak tűrjünk!

Fel a fejjel,legközelebb tudni fogod,hogy az ilyen lányokat messziről kerülni kell!

2013. jan. 19. 18:34
 28/34 anonim ***** válasza:
Ja és 22 éves egyetemre járó nő vagyok, mielőtt még valaki azzal jönne, hogy a férfiak támogatják a pofont.
2013. jan. 19. 18:34
 29/34 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz szerintem se vele!

Az ilyenek megrögzötten,betegesen azt hiszik,hogy nekik van igazuk!

Ne is reagálj többet a válaszaira!

2013. jan. 19. 18:35
 30/34 A kérdező kommentje:

18:34 és 18:35

Köszönöm a válaszokat,és mindenki másnak is,aki kulturáltan nyilvánult meg!

A pofont,(még ha nem is volt nagy)azóta mint írtam 100x megbántam,hiába próbáltam beszélni vele,hiába akartam elküldeni,lenyugtatni,nem lehetett......többet ez nem fog előfordulni,inkább löktem volna ki az ajtón.....

2013. jan. 19. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!