Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik nekem és tegnap be is vallottam neki, de nem erre a válaszra számítottam mint amit ő írt nekem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hete beszélgetek vele és szóba jött, hogy szeretne barátnőt.Én mondtam neki,hogy szerezzen egyet nem nehéz...Ő pedig erre azt mondta, hogy már rá állt a témára, de nincsen körülötte semmilyen olyan nő akit éppen szeretne, én erre már nem tudom mit válaszoltam, de ott jártunk,hogy megkérdezte tőlem,hogy miért én lennék a barátnője? és én ezt körbeírtam neki, hogy igen szívesen lennék...Ezt hajnai órákban beszéltük és erre annyit válaszolt,hogy sajnál mert nekem holnap iskola és nem fogok tudni felkelni magyarul már küldött el engem.. Aztán másnap nem beszélgettünk egyáltalán, de viszont ma megyek buliba ahol ő is ott lesz nem tudom mit csináljak,mert minden buliban van egy lány akit felszed. Odamenjek majd hozzá vagy megvárjam amíg odajön? mit csináljak, hogy ne tűnjek piócának?2013. jan. 19. 13:09
1/2 anonim válasza:
Ne menj oda, ha akar valamit majd odamegy ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!