Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várjak el ettől a "kapcsolattól"? 18L 30F
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket egy számomra nagyon fontos dologról. Kezdem az elején. :)
18 éves lány vagyok, nem rég, kb. fél éve, megismerkedtem egy 30 éves férfival. Minden reggel együtt jártunk egy villamoson, ugyan abban az időben. Aztán egyszer megszólított végre, és elhívott randizni. Már korábban kinéztk egymást. Sokszor találkoztunk, aztán megtörtént amire személy szerint már nagyon vártam, az első csók. Még ez után is többször találkoztunk, de egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Azt tudni kell, hogy még szűz vagyok, nem voltam még férfival, ezáltal egy kicsit naív is. Azt el lehet mondani rólam, hogy én szerelmes lettem. Többször kérdeztem tőle, hogy hová vezet ez az egész, de mindig csak azt mondta, ő tudja. Aztán egyszer rákérdeztem, hogy most akkor együtt vagyunk-e, mert semmilyen érzelmet nem mutat, apróbb jelek, hogy talán nem érez semmit, például nem fogja meg a kezem, nem vállal fel mások előtt, erre csak annyit mondot, hogy ő a barátaival nem szokott smárolni. Egyik alkalommal megbeszéltük, hogy elmegyünk moziba, de mivel nem volt semmi normális film, ami mind a kettőnknek tetszene, megbeszéltük, hogy megnézünk egy filmet. A találka után egy órával írt egy sms-t, hogy akkor is jó ötlet-e a filmezés, ha nem tudja mit érez irántam. Ekkor lefújtam az egészet és nem is kerestük egymást. Úgy éreztem, hogy nem becsül meg és nem akar semmit tőlem, csak megdönteni. Ezeket szűrtem le a jelek alapján. Aztán egyik nap véletlenül összefutottunk és ismát el kezdett keresni. Nem kell mondanom, újra azokat az érzéseket ébresztette fel bennem, amiket korábban éreztem iránta. Megint el kezdtünk találkozgatni, randizgatni, úgy mint az elején.
Ezek után mire számítsak? Komolyan gondolja, tényleg érez valamit, vagy úgy tekint rám mint jó barát? A vele egykorú férfiakat kérdezném inkább, szerintetek mi a célja? De nagyon szívesen várom mindenki véleményét.
Köszönöm szépen előre is!
18L
# 11/13 Szép történet és gratulálok! :)
Nekem is volt már kapcsolatom, fiatalabb pasival is, de nem éreztem jól magam abban a kapcsolatban, túl éretlennek éreztem magamhoz képest a fiút. Vele nem gondoltam volna, hogy bármi is össze jöhet a korkülönbség miatt, de mégis összejött és most kezdtem csak el gondolkodni a dolgokon.
Voltál már a lakásában?!
Szerintem felesége / kapcsolata van, ami instabil, ő sem tudja, hogy kilépjen belőle vagy sem. És te vagy a B verzió, aminek még nem jött el az ideje.
Igen voltam már nála. Nem egyedül él, van egy lakótársa, de nem nő.
Ez elég elkeserítő. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!