Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várjak el ettől a "kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várjak el ettől a "kapcsolattól"? 18L 30F

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket egy számomra nagyon fontos dologról. Kezdem az elején. :)

18 éves lány vagyok, nem rég, kb. fél éve, megismerkedtem egy 30 éves férfival. Minden reggel együtt jártunk egy villamoson, ugyan abban az időben. Aztán egyszer megszólított végre, és elhívott randizni. Már korábban kinéztk egymást. Sokszor találkoztunk, aztán megtörtént amire személy szerint már nagyon vártam, az első csók. Még ez után is többször találkoztunk, de egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Azt tudni kell, hogy még szűz vagyok, nem voltam még férfival, ezáltal egy kicsit naív is. Azt el lehet mondani rólam, hogy én szerelmes lettem. Többször kérdeztem tőle, hogy hová vezet ez az egész, de mindig csak azt mondta, ő tudja. Aztán egyszer rákérdeztem, hogy most akkor együtt vagyunk-e, mert semmilyen érzelmet nem mutat, apróbb jelek, hogy talán nem érez semmit, például nem fogja meg a kezem, nem vállal fel mások előtt, erre csak annyit mondot, hogy ő a barátaival nem szokott smárolni. Egyik alkalommal megbeszéltük, hogy elmegyünk moziba, de mivel nem volt semmi normális film, ami mind a kettőnknek tetszene, megbeszéltük, hogy megnézünk egy filmet. A találka után egy órával írt egy sms-t, hogy akkor is jó ötlet-e a filmezés, ha nem tudja mit érez irántam. Ekkor lefújtam az egészet és nem is kerestük egymást. Úgy éreztem, hogy nem becsül meg és nem akar semmit tőlem, csak megdönteni. Ezeket szűrtem le a jelek alapján. Aztán egyik nap véletlenül összefutottunk és ismát el kezdett keresni. Nem kell mondanom, újra azokat az érzéseket ébresztette fel bennem, amiket korábban éreztem iránta. Megint el kezdtünk találkozgatni, randizgatni, úgy mint az elején.

Ezek után mire számítsak? Komolyan gondolja, tényleg érez valamit, vagy úgy tekint rám mint jó barát? A vele egykorú férfiakat kérdezném inkább, szerintetek mi a célja? De nagyon szívesen várom mindenki véleményét.

Köszönöm szépen előre is!

18L

2013. jan. 19. 11:45
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
55%
Szia! Én 3 éve ismerkedtem meg a párommal, én 19 éves voltam, ő 35. Félt a kapcsolattól, mert már komolyabb volt sokkal mint én, komolyabb kapcsolatot szeretett volna, már nem szórakozni. Azt gondolta nekem még élnem kell, mit keresek egy 16 évvel idősebb pali mellett ilyen fiatalon. Egy gond volt ezzel az egésszel csak, h szerelmesek lettünk egymásba elég hamar, össze is költöztünk 3 hónap múlva. Most ott tartunk hogy van már 1 éves kisfiúnk is és még mindig nagy a szerelem. :) De minden ember más. Lehet h nem mer veled komolyabban semmit, aggasztja őt is ez a sok év, meg nem is a sok év, hanem a fiatalságod. Meg azért egy 30 éves férfi látja a tapasztalatlanságod. Én mondjuk már rég nem voltam ennyi idősen szűz, és voltak éves kapcsolataim is.Rád még vár egy pár férfiegyed :D
2013. jan. 19. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem azért egy próbát megér, csak meg kell vele beszélni, hogy ő mennyire gondolja komolyan. :)
2013. jan. 19. 12:34
 13/22 A kérdező kommentje:
De ha nem is gondolná komolyan, ha egyszer elutasítottam, miért keresett meg újra? Jól néz ki, szerintem akármelyik nőt megkaphatná ha akarná, korából és a munájából ítélve érett, akkor miért szórakozna hónapokig egy 18 éves lánnyal? Ez az amit nem értek.
2013. jan. 19. 12:40
 14/22 A kérdező kommentje:

# 11/13 Szép történet és gratulálok! :)

Nekem is volt már kapcsolatom, fiatalabb pasival is, de nem éreztem jól magam abban a kapcsolatban, túl éretlennek éreztem magamhoz képest a fiút. Vele nem gondoltam volna, hogy bármi is össze jöhet a korkülönbség miatt, de mégis összejött és most kezdtem csak el gondolkodni a dolgokon.

2013. jan. 19. 12:45
 15/22 A kérdező kommentje:
*munkájából
2013. jan. 19. 12:52
 16/22 anonim ***** válasza:

Voltál már a lakásában?!

Szerintem felesége / kapcsolata van, ami instabil, ő sem tudja, hogy kilépjen belőle vagy sem. És te vagy a B verzió, aminek még nem jött el az ideje.

2013. jan. 19. 13:03
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen voltam már nála. Nem egyedül él, van egy lakótársa, de nem nő.

Ez elég elkeserítő. :(

2013. jan. 19. 13:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Mármint ebben mi az elkeserítő? Hogy nem tudsz vele szabadon kettesben lenni vele a lakótársa miatt?
2013. jan. 19. 13:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet morbid, de biztos, hogy nem csak egy haverjához vitt fel (mert otthon várja anyu...) és azt mondta, hogy ő is ott lakik?
2013. jan. 19. 14:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Igazatok volt! Egy futó kalandnak indultam, de mivel nem vagyok az a tipikus 18 éves tini lány, nem adtam oda magam, ezért meghátrált.
2013. jan. 27. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!