Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoktól kérdezem: ha ír nektek pl. Facebookon egy idegen csávó (vagy akit alig ismertek) vissza szoktatok neki írni?
Amúgy, Facebookon lehet úgy is levelet írni, hogy nem ismerősöd az oldalon az illető, szóval, erről ennyit, hogy fel se veszel idegeneket :D
utolsó voltam :)
Valaki írta, h lehet úgy is írni, ha nem ismerősök... Nem mindig, be lehet állítani, hogy csak ismerősök tudjanak üzenetet küldeni...
Amúgy ha nem jelöl vissza, DE lehet neki írni, akkor esetleg egy köszönés-elköszönés és közte 2-3 mondatban leírod, hogy honnan is ismered, rákérdezel, hogy emléxik-e rád, kb ennyi. Ne írd le h szeretnél ismerkedni meg hasonló dolgok, idegesítő.
Ha teljesen idegen ír facebookon, az tényleg szánalmas, amikor így kezdi, hogy nagyon szép vagy szeretnék veled megismerkedni... Kösz, nem. Az ilyeneknek egy levelet visszaírok h bocsi nem, és ha tovább zaklat, akkor nem válaszolok, ha így is ír, akkor tiltom.
Ha láttam már valahol, akkor visszajelölöm, aztán ha ír, akkor válaszolok, amíg nem válik idegesítővé.
21L
Attol fugg, hogy mennyire adja mega tiszteletet. En altalaban nem szoktam visszairni.
12\ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!