Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoktól kérdezem: ha ír nektek pl. Facebookon egy idegen csávó (vagy akit alig ismertek) vissza szoktatok neki írni?
nem (és idegenek fel se veszek)
De miért nem korral kéred? Szerintem a 15 alattiak 90%-a, a 15-25 év közöttiek 60%-a, a 25-30 év közöttiek 20%-a, a 30-35 közöttiek 10%-a és a 35 felettieknek kb. a 1% ír vissza idegeneknek vagy veszi fel őket.
(Hát én az utolsó kategória vagyok.)
nincs annál szánalmasabb amikor ilyeneket írogatnak:
"Szia. Ne haragudj, hogy ismeretlenül rád írok, de nagyon szép vagy, és gondoltam megismerhetnénk egymást."
Főleg, ha tele van helyesírási hibával, a közös ismerősök száma 0 és ezen felül még kapcsolatban is van a csaj.
Akkor mégis, hogy a francba ismerjek meg egy olyan lányt, akivel anno láttuk egymást párszor és úgy tűnt, hogy közös a szimpátia? Mégis hogy közeledjek felé, ha szánalmas Facebookon ráírni?
Nem értem a nőket. Mi kell nektek?
nincs kapcsolatban, tudok helyesen írni
de még nem jelölt vissza szóval lehet hogy nem emlékszik rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!