Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is jártatok már így?
16 éves vagyok. Gimibe járok. Az első év óta tetszett nagyon az egyik lány osztálytársam. Sokat beszélgettem vele és azt mondta ő mindig is a kedves, rendes pasikat, és nem a "nagy arcokat"
szerette. Ide év elejéig vissza fogott voltam , bár alapból nem teljesen. Eközben a lánynak volt 4 barátja és mind a 4 bunkó volt, paraszt, raj csávó meg ilyenek. Ezért meguntam a jó fiú létet és önmagam lettem. Beszólok mindenkinek,aki baszogat. Aki nem szimpatikus azt leszarom. Az előző hónapban szakított a barátjával és elkezdett nyomulni rám. De, hogy is mondjam. Már nem szeretnék vele járni. Tudom hogy mind a 4 barátjával lefeküdt, iszik, cigizik. Én nagyon ellene vagyok a ciginek és az alkoholnak. Hát az meg, hogy 4 fiúval lefeküdt már 16 évesen az se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!