Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa, ha nem akarok se szerelmet, se szexet, sem emberekkel beszélgetni, se senkivel találkozni?
Figyelt kérdés
Mármint a kötelezőn kívül,ami munkában kell.
Csak gazdag akarok lenni,de embereket nem szeretnék magam köré,egyet se.
2013. jan. 17. 20:11
11/13 anonim válasza:
Igen, a pénz érzelempótlék.
Nem furcsa, ahogy már írták, van ilyen.
De ha Neked nem jó így, tehetsz ellene terápiával, hogy feltárod, miért nem tudsz szeretni, miért vannak az érzelmeid tetszhalott állapotban.
Én egy ilyen terápiaeligazításra alkalmas tudással rendelkezem, ha beszélgetek valakivel, aki iránymutatást szeretne, merre induljon etéren, akkor tudok adni neki.
12/13 anonim válasza:
6.: Ez fura, mert a szex a szerelem beteljesülése. Nem is értem, hogy lehet rá vágyni szeretet nélkül, hogy miből ered akkor a vágy. Ez szerintem nagyon hasonló a Kérdező dolgaihoz; pótlék ez is.
13/13 anonim válasza:
Ne szeress! A mostani nők ZÖME nem rendes. Feminista k*rv4, tele jogokkal, és még a jogaikat hajszolják. Ja, és a pénzed kell nekik. Nem vicc. Tapasztalat. Én bár csak ne szerettem volna. Többé soha nem fogok. Kezem meg van orgazmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!