Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fiatal barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fiatal barátnője lehet egy 23 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Sokat hallani, hogy a lányok az idősebb fiúkat, a fiúk pedig a fiatalabb lányokat keresik. Véleményetek szerint melyik az a kritikus életkor, ami még belefér.
2013. jan. 17. 16:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
kb egy évig vàrt a "kis csitrire" mire "széthajigàlta" a lábait... ha csak ez lenne az alap akkor a pasi keres olyat akit hamarabb meghúzhat, nem gondolod? azért nem mindegy hogy 16 a csaj vagy 10. Ennyire idegesít hogy nem minden kapcsolat egyforma?
2013. jan. 19. 00:22
 22/23 anonim ***** válasza:

"kb egy évig vàrt a "kis csitrire" mire "széthajigàlta" a lábait..."

Akkor annyira gáz a pasas. :D

Hát én inkább elmennék egy prostihoz, még az se ilyen degradáló, mint 37 évesen várni 1 évet egy 16 éves csitrire! :)

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy te vagy az az ominózus 16 éves.

2013. jan. 19. 00:25
 23/23 anonim ***** válasza:
nem, nem én vagyok :) õ a legjobb baràtnõm akit lecsitrizel alaptalanul! azért vàrt rà annyit mert figyelemve vette hogy fiatal és nem kényszerítette. a pasit én ki nem àllhatom, attól tartok tönkre teszi az életét, de làtom hogy boldog és senkinek nincs joga ìtélkezni, ahogy Neked sem!
2013. jan. 19. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!