Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lakáshiteles fiatal álláskeres...

Lakáshiteles fiatal álláskeresőnek lehet barátnője?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy fizeted a lakáshitelt, ha nincs állásod? Akkor még volt, amikor kaptál? Csak azért kérdezem, mert lány vagyok, akár lehetnék a barátnő jelölted is. Ha egy munkahelykerülő, felelőtlen alak vagy, akkor nekem nem kellenél, az biztos. De ha talpraesett vagy és gyorsan összetudod szedni magad, akkor az már egy + tulajdonság. Nekem nem az anyagi helyzet számít, hanem a leleményesség, az akarat, hogy vidd valamire. Legalábbis nekem.
2010. jan. 31. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Több barátnője is lehet. Valahogy össze kell dobniuk a lakáshitelt...
2010. jan. 31. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:

A munkát 2 hónapja keresem, mert már unom ezt az állapotot.

Dolgozni szeretnék.

2010. febr. 1. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, miért is ne? Főleg, ha látja, hogy törekszel munkát találni. Nem minden lány a pénzt veszi alapnak egy kapcsolat kezdetekor.

38/L

2010. febr. 8. 01:59
 5/6 A kérdező kommentje:
És erre mit írna egy 23 év körüli?
2010. febr. 9. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne feltenni úgy a kérdésed, hogy egy "fiatal álláskereső fiúnak lehet olyan fiatal barátnője, akinek van állása?" :))

Mert szerintem az lesz nehezebb, hogy olyat találj, aki nem épp ugyanabban a cipőben van, mint te. :)

Szerintem amúgy simán lehet... az első hónapban gondolom úgy sem költöztök össze, szóval ha találsz egy lányt aki nem igényli hogy minden nap moziba vagy vacsorázni hívd, akkor tulajdonképpen nem fog kiütközni, hogy nincs elég pénzed. Azt gondolom nem várod el a lánytól, hogy fizesse a lakáshiteled...

Aztán mire összeköltöznétek már úgyis találsz munkát, probléma megoldva. :)

24/L

2010. aug. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!