Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fiatal barátnője lehet egy 23 éves fiúnak?
"baràtnõm 16 a baràtja 37 és 2,5éve együtt vannak... szerintem a kor manapsàg tök mindegy"
Fuj, ez nagyon szánalmas!
"ma 17:42es érdekelne szerinted miért olyan szànalmas"
Mert a 37 éveshez képest a 16 éves egy gyerek (pedó?), ráadásul mi lesz ha már a 37 éves nem áll majd fel, hogy akarnának gyereket.
És ezek szerint a saját korosztályában egyik sem kelendő és ez szinte borítékolható, hogy a 37 évesnek a friss, szűk hús kell, a kis csitrinek meg a "tapasztaltabb" öregebb bré!
Úgyhogy a kor egyáltalán nem mindegy!
az exbarátnőm most 20 éves és 44 éves a pasija. (elmondom a csaj apja az exapósom is ennyi) az exem hozzáköltözött és el van tartva. dolgozni nem kell, főzni, mosni, takarítani nem kell mert a faszi anyja a leendő anyós mindent megcsinál neki csak szét kell tennie a lábát esténként. (ezekután örülök hogy megszabadultam tőle)
Itt nem hasonló a motiváció?
Ebben a fent említett nagy korkülönbségben nem a lány a gáz, mert buta kis csitri, persze, hogy maga alá pisil ha ilyen idős barátja van.
A másik fél itt a szánalmas. Egy FÉRFInek barátNŐje legyen. Ne pedig egy hozzá képest kislány korú, általa könnyen irányítható szexpartnere.
Persze, persze, nagyon szeretik egymást. A lányka biztosan. Meg tudom, hogy a pasas is mindent megtenne a lánykáért. De ha belegondolsz, az apák is mindent megtennének a lányukért... Kötve hiszem, hogy igazi társként tekint rá, hiszen nem is egymás társai. Mximum...nevezzük így: pertnerei.
"e az évek alatt bebizonyosodott hogy szeretik egymást."
Ezen röhögtem egy nagyot! Addig "szeretik" egymást amíg a kis csitri széthajigálja a lábait neki, sőt ha még a rózsaszín ködtől sem lát, meg ez lehet fordítva is igaz.
Cserébe "jól tartja"....
"23éves kérdezõ lehetõleg ne a 10 éves korosztályban keresgéljen... :)"
Hát a te példád is kb. ugyanaz, csak ott már nem ütközik törvénybe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!