Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fiatal barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fiatal barátnője lehet egy 23 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Sokat hallani, hogy a lányok az idősebb fiúkat, a fiúk pedig a fiatalabb lányokat keresik. Véleményetek szerint melyik az a kritikus életkor, ami még belefér.
2013. jan. 17. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"baràtnõm 16 a baràtja 37 és 2,5éve együtt vannak... szerintem a kor manapsàg tök mindegy"

Fuj, ez nagyon szánalmas!

2013. jan. 17. 17:42
 12/23 Válaszoló25 ***** válasza:
ha elmúlt 14 és a szülei áldásukat adják onnantól felfelé.
2013. jan. 17. 18:43
 13/23 anonim ***** válasza:
ma 17:42es érdekelne szerinted miért olyan szànalmas
2013. jan. 17. 21:55
 14/23 anonim ***** válasza:
pl mert az apja lehetne azért
2013. jan. 17. 23:12
 15/23 anonim ***** válasza:

"ma 17:42es érdekelne szerinted miért olyan szànalmas"

Mert a 37 éveshez képest a 16 éves egy gyerek (pedó?), ráadásul mi lesz ha már a 37 éves nem áll majd fel, hogy akarnának gyereket.

És ezek szerint a saját korosztályában egyik sem kelendő és ez szinte borítékolható, hogy a 37 évesnek a friss, szűk hús kell, a kis csitrinek meg a "tapasztaltabb" öregebb bré!

Úgyhogy a kor egyáltalán nem mindegy!

2013. jan. 18. 08:45
 16/23 anonim ***** válasza:
figyelj, én is csak lestem hogy ekkora a kor különbség de az évek alatt bebizonyosodott hogy szeretik egymást. nem tudom a làny mit làtott meg a pasiban de kitartanak egymàs melett és nem kell ìtélkezni róluk. persze nem kell minden pasinak annyival fiatalabb csaj, de a koron akkor sem kell ki akadni. nem kor szerint lesz szerelmes az ember! mondjuk azért a 23éves kérdezõ lehetõleg ne a 10 éves korosztályban keresgéljen... :)
2013. jan. 18. 14:03
 17/23 Válaszoló25 ***** válasza:

az exbarátnőm most 20 éves és 44 éves a pasija. (elmondom a csaj apja az exapósom is ennyi) az exem hozzáköltözött és el van tartva. dolgozni nem kell, főzni, mosni, takarítani nem kell mert a faszi anyja a leendő anyós mindent megcsinál neki csak szét kell tennie a lábát esténként. (ezekután örülök hogy megszabadultam tőle)

Itt nem hasonló a motiváció?

2013. jan. 18. 23:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Ebben a fent említett nagy korkülönbségben nem a lány a gáz, mert buta kis csitri, persze, hogy maga alá pisil ha ilyen idős barátja van.

A másik fél itt a szánalmas. Egy FÉRFInek barátNŐje legyen. Ne pedig egy hozzá képest kislány korú, általa könnyen irányítható szexpartnere.

Persze, persze, nagyon szeretik egymást. A lányka biztosan. Meg tudom, hogy a pasas is mindent megtenne a lánykáért. De ha belegondolsz, az apák is mindent megtennének a lányukért... Kötve hiszem, hogy igazi társként tekint rá, hiszen nem is egymás társai. Mximum...nevezzük így: pertnerei.

2013. jan. 18. 23:54
 19/23 anonim ***** válasza:
*maximum *partnerei
2013. jan. 18. 23:55
 20/23 anonim ***** válasza:

"e az évek alatt bebizonyosodott hogy szeretik egymást."

Ezen röhögtem egy nagyot! Addig "szeretik" egymást amíg a kis csitri széthajigálja a lábait neki, sőt ha még a rózsaszín ködtől sem lát, meg ez lehet fordítva is igaz.

Cserébe "jól tartja"....

"23éves kérdezõ lehetõleg ne a 10 éves korosztályban keresgéljen... :)"

Hát a te példád is kb. ugyanaz, csak ott már nem ütközik törvénybe. :D

2013. jan. 19. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!