Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti pasik hogyan tudtok összejö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pasik hogyan tudtok összejönni olyan csajjal, akihez nem is vonzódtok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Biztos sok pasi van, aki csak "lyuk-lyuk" alapon válogat... Te dolgod, ha csak ilyenekkel találkoztál eddig. Legalábbis ezt az általánosítást csak ezzel magyarázom magamnak.

Viszont van rengeteg pasi, aki egyáltalán nem jön össze olyan nővel, aki a belső tulajdonságaival, intelligenciájával, eszével, esetleg műveltségével nem fogja meg. Én is ilyen vagyok. Nálam szóba sem jöhetnének olyan lányok, akik nem olvasottak legalább minimális szinten. De ez az én saját ízlésem :D

2013. jan. 17. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Sötétben minden tehén fekete.

És hát sajnos az összes punci a lányoknál van.

2013. jan. 17. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:

ha dugni kell akkor lyuk-lyuk alapon

másra meg úgyis csak olyan kell aki tetszik is

2013. jan. 17. 17:08
 14/16 Solarian ***** válasza:
Személy szerint én sehogyan.
2013. jan. 17. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Én csak akkor jönnék össze ilyen csajjal, ha ő járna utánnam, magyarán ő szedne fel, de valószinü azt is csak a szex kedvéért és nem húzamosabb ideig.
2013. jan. 17. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mivel nincs egy szép lány sem, aki kedves, norámlis jellemre és ne lenne foglalt, így én már élből a csúnya lányok között keresgélek, mert nekik legalább még vannak értékeik és nem csak a külsőségek meg a vagyon lebegnek a szemeik előtt. Na én így jutottam ide, nem is egy lány szerint helyes vagyok, de én nem tartom magam annak, inkább átlagosnak külsőre.
2013. jan. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!