Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a mai ducibb csúnyább nőknek is akkora igényük?
Már bocs, de minden relatív... én is kövér vagyok, túl szép se... a férjem full átlagos, és így szeret engem :).
De visszakérdezek:
1. Azért mert nem vagyok topmodell alkat, nekem nem lehet ízlésem, én nem szerethetem a jót?
2. Ha egy pasi duci, neki sem tetszhetnek a csinosabb, szebb nők?
Különben is, visszatérve arra, hogy minden relatív: ki számít szépnek? Vagy ducinak?
Van erre valami sablon? Pontosan mm-re meghatározva? Van, akinek a kicsit teltebb nő a csinos, van aki azt már kövérnek látja.
Van, akinek a vékony a szép, más meg a csontkollekciót látja ugyanabban a nőben.
Lehet, hogy az a nő, akit te ducinak, csúnyának tartasz, az másnak álmai asszonya...
Nekem pl. Leonardio Di Caprio soha nem tetszett... Ellenben Hugh Laurie kifejezetten tetszik...
És ez független attól, én hogy nézek ki... ha lefogyok 20 kg, akkor se fognak tetszenek a szépfiúk :).
Én ezt nem értem. :D Egy "duci, csúnya" nő csak duci pasival jöhet össze? Ez szabály, vagy mi? :D
Mellesleg, mint sokat elmondták előttem, minden relatív. Ami neked csúnyának és ducinak számít, az lehet, hogy egy másik pasinál pont az ellenkezője. Lehet, hogy téged pl. a nagy orr irritál, míg valaki másnak pont az tetszik.
Plusz. Egy duci pasi is lehet jó pasi. :) Nem egy, nem két ismerősöm van, akik mackós testalkatúak, és mégis mindegyik tetszik nekem. Helyes arcuk van, igényesek, jól szituáltak, egyszerűen csak van egy kis pocijuk. Na, és?
Szerintem itt az a gond, hogy látják rajtad a megalkuvást. Görcsösen akarsz valakit, ezért azzal a jelszóval, hogy ő úgyis ronda és kövér, majd jó lesz nekem. Hát, a nőknél nem így megy.
Sok sikert a továbbiakban, remélem, kicsit átértékelődik benned minden, mert ez így nem egészséges hozzáállás.
Üdv,
23/L, akin van némi felesleg... :)
"És a férfiak miért olyan igénytelenek, hogy bárkivel összejönnének csak legyen már valaki?!"
Már aki. És ez fordítva is előfordul!
Mint itt más is írta, szerintem is megérzik rajtad, hogy igazából lenézed csúnyázod, dagadtozod őket, ezért nem is akarnak közeli kapcsolatba kerülni veled.
én is egy kövér nő vagyok, olyan férfit szerettem volna magam mellé, ha a külső jegyeket nézzük aki magas, (mert én is az vagyok) ezen felül a barna hajú barna szemű pasikra buktam mindig, viszont volt akivel összejöttem és nem azért lett vége mert szőke , és kék szemű volt.
imádtam mindig is a macisabb , egyszerű aranyos arcú pasikat.
a férjemet kifejezetten helyes pasinak tartom (mázlim volt... semmi több:) 190 magas, barna hajú, barna szemű , pici pocakkal.és imád:) pedig igen az általad leszólt csúnya és dagadt kategória vagyok.
a lényeg hogy lerí rólad mennyire lenézed az ilyen külsejű nőket mint én, és ezt megérzik rajtad.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!