Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasival kapcsolatos, nehéz kérdés?
A helyzetem a következő: Egy rossz házasság, és egy rossz kapcsolat után, nyáron végre azt gondoltam, megtaláltam a férfit, aki minden szempontból kiegészit. Szerencsémre Ő is igy gondolta. Neki két rossz házassága, és több kisebb kapcsolata volt már. Ő 51 Én 40 éves vagyok. Gyereki mindeketőnknek vannak.
A problémám a következő: Mivel kamionozással foglalkozik, előfordul, hogy egy hétig sem látom, máskor hetekig is itthon van. És amikor itthon van, nem csinál semmit. Szó szerint.
Én eljövök reggel dolgozni, Ő meg délig, vagy délutánig fekszik, alszik, tvzik. Egy héten egyszer meg haverozik esténként.
Hétvégén mindig menjünk szórakozni, metr Neki szüksége van rá, persze néha jó kikapcsolódni, de már minden hétvégén Nekem már sok. De engedem had menjen.
Mostanra már nagyon írrítál a dolog. Szóvá tettem, erre ugy reagált, hogy pár napra haza vonult.
Tervek persze vannak, saját vállalkozás, család ház, még gyerek is. Na de igy?
Nem akarnám elhagyni, de nagyon rosszul viselem a lustaságot. És Ő nem érti mi is a bajom.
Mégis mit kéne tennem?
"megtaláltam a férfit, aki minden szempontból kiegészit"
Hát nagyon úgy tűnik, hogy mégsem találtad meg... Keress még tovább, őt meg felejtsd el. 51 évesen senki nem fog már megváltozni, ebben biztos lehetsz!
Én is igy érzem, sajnos :(
De ugyan hol keresek, 40 évesen két gyerekkel?
Olyan sokáig voltam egyedül..........
Szerintem ha végig olvasod a leírásod, magad is rájössz a dolgokra.
Egyébként meg 40 évesen még két gyerekkel is bőven előtted az élet. Tapasztalatból mondom!
A javaslatom: keress egy 35-40 közötti férfit, aki még meg is valósítja veled a közös terveket és van is rá energiája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!